Midtbygdens fotballskule 26-30. Juni 2017

 

Er du mellom 10 og 14 år(f.2003-2007), og elsker å spille fotball og også drive med       litt andre aktiviteter? Har du lyst til å bruke starten på sommerferien til å ha det         gøy? Da er dette den perfekte plass for nettopp deg.

Hovedfokuset vil ligge på fotballen, og hver dag skal en få trene fotball under       veiledning av dyktige instruktører. Men for å få en variert idrettsuke, skal dere               også få prøvd dere på litt andre aktiviteter, også her under veiledning av dyktige instruktører. Så møt opp ved klubbrommet, rett ved kunstgressbanen                      mandag 26. juni, og ta med ditt beste humør!

Praktisk informasjon:

Tid: Mandag-torsdag 10-14 og Fredag 10-12. Det blir servert lunsj, så deres gutt               eller jente trenger ikke ta med noe mat! 

Deltagerne får lunsj og frukt hver dag mellom kl 11.30 og 12.30 

* Alle må ha med fotballsko, leggskinner, drikkeflaske og klær etter vær. 

* Prisen er på 800kr per spiller, eller 1200kr som familiepris

PÅMELDINGSFRIST: 7. Juni

Vi bruker i år systemet superinvite til påmelding og betaling for at dette skal bli         enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på              barna og betaler med et hvilket som helst  visa eller kredittkort på noen små       minutter:-)

Viss det skulle være noen problemer med påmelding eller andre spørsmål, er                det bare å kontakte Arild Eie (97488305, arildonilson@gmail.com ) eller Olav Grødem (91350584, olav_afc@hotmail.com)

            Påmelding/Betaling/Info 2017

Sluttord 2016

Fotballskole 2016

 

Midtbygdens IL, Tau Stadion, 83 unger, jenter, gutter, sol, regn, mere regn, og så sol igjen, fotball, EM, Island, Portugal, Sveits var rammene da MIL fotballskole endelig kom til sitt store høydepunkt - mini-EM. Glede, sorg, entusiasme, lagånd, samarbeid og innsats stod i sentrum da vinneren skulle kåres gjennom en lang og hard turnering.

 

Hele uka har ungene stått på for sine instruktører, og gjort uka til et uforglemmelig minne for hverandre. Jenter og gutter i alderen 10-14 år, har alle bidratt på sin unike måte Noen har vist frem sin blendende teknikk eller skuddfot, andre har taklet som det griner, eller tatt frem feberredninger som selv Manuel Neuer hadde klappet seg på skulderen for. Andre har sprita opp stemninga med et lurt smil, en kjapp kommentar, eller stilt opp for lagkameraten og vennen eller venninnen sin når det trengs en støtte. Innstillingen og energien til disse barna har gjort det til en drøm for oss trenere og være med på reisen, som altså endte i EM. I EM dere, hvor Ronaldo, Iniesta, Neuer og nå altså Island herjer.

 

Scene var satt for finalespill etter et hardt gruppespil i den tredelte turneringen, som ble delt i jenter, gutter – 10/11 og gutter – 12/13/14.

Jentefinalen startet ballet, og etter innmarsj og nasjonalsang, ble det en thriller av de sjeldne mellom Sveits -Wales. Jentene jobbet knallhardt gjennom finalen, men uten en avgjørelse gikk det hele til ekstraomganger hvor nervene var og ta og føle på. Karianne Walde rev seg løs for Sveits og fikk pirket inn vinnermålet, etter å ha vært en konstant trussel gjennom hele finalen. Seier, gledestårer og et publikum som feiret med ”Will Grigg is on fire” og ”Hazard-bæsj”. Enestående.

 

Finale nummer 2 mellom Island og Kroatia i klassen gutter 10/11 ble en fartsfyllt affære. Ulrik Eie og Jonatan Halsne fant likså greit ut at å spille veggspill rett fra avspark var lurt. Et av turneringens fineste mål, og 1-0 signert av Jonatan var et faktum. Men Kroatia anført av energitappen Tobias ”Modric” Bull gav seg ikke. Jonas  Ur kommer seg fri og legger inn, og tror du ikke Benjamin ”Mandzukic” topper hele greia med å stupheade inn utligningen. 2 av turneringens absolutt fineste mål i samme kamp. Bravissimo! Nå var kampen på bristepunktet. 2 minutt igjen og begge lag har ofret blod, svette og tårer for denne pokalen. Rett før slutt kommer Island seg rundt på høyresiden, og Noah kommer seg løs på bakerste stolpe. Han er fri, har plass og setter innlegget sikkert i mål. Matchvinner i EM-finale, det lyder bra, eller hva Noah?. Island vinner altså EM. Hvem hadde trodd det?

 

Så var det siste kamp. Grand finale. De eldste. De mest rutinerte. Blir presset for stort også for dem? Tyskland, som hadde en maktdemonstrasjon av et gruppespill med 9 av 9 poeng, møtte Portugal som bare ble bedre og bedre gjennom turneringen. Gruppespillets toppscorer Hermann Ur for Tyskland mot  Lars Mæland, Portugals storscorer og assistkonge. Tonje Strand og Eirik Horve som hver sin motor i laget. Dette er bare å lene seg tilbake for å nyte for oss på sidelinjen. Portugal går rett i strupen på Tyskland og sjokkerer de fra start når Jonas Rypestøl, forsvarssjefen, lader kanonene, ser åpningen i høyre kryss og moser ballen utagbart for Asgeir Neuer i Tysklandburet. Mange fine mål er scoret i denne turneringa, men dette tar kaka. FOR EN SCORING. Tyskland prøver og prøver å komme tilbake, men så bestemmer Rakel Halsne seg for å lange ut og sette fart. Ikke bare en gang, men to ganger, og plutselig står det 3-0!! Kampen ebber ut og Portugal kan feire sin velfortjente seier.

 

Fotballskole 2016 – Glede, positiv energi, øyeblikk, minner. Sees i 2017! 

30. jun, 2015

Godt Gjennomført Fotballskule!

Årets fotballskule er gjennomført. Godt jobba av ungdommene som stod for denne.
Arild og Olav med hjelp av mange flinke instruktører.
Takk te dei som stilte på kjøkken og stelte istand lunsj. Siri, Line, Brynhild, Kristin, Anne, Valborg, Marion, Synnøve og Elly.

Takk til Fiskå Mølle AS, TF-Regnskap og SR-Bank for økonomisk støtte.
Takk til Sport1 for vannflasker til deltakerne.
Takk til Rema 1000 Tau, KIWI Tau og COOP Tau for sponsing av mat.
Takk til G-Sport, Expert for sponsing.

ME SATSE PÅ Å GJENTA SUKSESSEN NESTE ÅR.

18. jun, 2015

Oppstart mandag kl. 10.00

Alle møter opp før kl. 10.00 mandag ved Aktivitetshuset/klubbrommet.
Ta med:
-Fotballsko
-innesko
-lekkbeskyttere
-vanlige treningsklær
Starter med litt info og registrering. De som ikke har betalt til konto tar med penger første dagen.
Får servert lunsj kl. 11.30 til 12.30.
Ferdig ca. Kl. 14.00.

ÅRETS LAGSPILLER!!!

Du må mesten se videoen for å finna det ut:-)

Bilder fra fjorårets fotball og idrettsskole av Kristoffer N. Havn