Informasjon og kontakt

Treningstid: Mandag og torsdag kl. 19:00-20:30, Tau Aktivitetshus

Terminliste:  https://www.handball.no/system/kamper/lag/?lagid=227045#allmatches

Trener: Janne Elin Holta, 928 29 494, janneelin@hotmail.com

Trener: Tonje Tarud, 994 86 311, tonje_tarud@hotmail.com

Oppmann: Mariann Klovning Aslaksen, 915 96 847, mariann.klovning@gmail.com

Spillerstall 2017/18

Mariann K. Aslaksen   -    Bakspiller

Rebekka Eilertsen   -   Bakspiller

Bjørg Sissel S. Førland   -   Ving

Stine Førland   -   Bakspiller

Janne Elin Holta   -   Bakspiller

Lillian Jacobsen   -   Ving

Serina Lauvåsvåg   -   Bakspiller og ving

Siren Johanne Lorvik   -   Bakspiller

Camilla U. Olsen   -   Bakspiller

Silje Riskedal   -   Ving og linje

Vilde O. Sørheim   -   Bakspiller

Hanne Sørbel   -   Linje

Tonje Tarud   -   Bakspiller og linje

Gina Tungland   -   Bakspiller

Synne Tungland   -   Bakspiller

Siv K. Tytlandsvik   -   Ving

Siri Vestersjø   -   Målvakt

Marion Østbø   -   Målvakt

Vigrestad - MIL 04.11.17

Bak fra venstre: Bjørg Sissel, Stine og Siri. Mellomhøyde fra venstre: Lillian, Tonje, Silje, Rebekka, Synne og Marion. Forran fra venstre: Janne Elin, Gina og Vilde.

12 MIL damer, 2 publikummere og Ingvald, som hjalp til på benken, tok veien til Vigrestad lørdag efta. Første omgang startet kjett, og særlig i angrep, da motstanderen spilte 5-1 forsvar. I en periode ledet Vigrestad 16-8, og vi var i en dårlig periode i kampen. Angrepet tok seg etterhvert opp, i forsvar ble midtspilleren deres stoppet, og MIL snappet ball og lagde mål på rush. Lagånden på banen og på benk var god! Damene jublet for taklinger i forsvar og mål i angrep. Til pause var MIL under med tre mål, og tok med seg optimisme om at vi kunne vinne over motstanderen.

Damene var alle ivrige, og flinke til å holde entusiasmen oppe. MIL startet andre omgang med de spillerne som sist var på banen, og de fortsatte med godt spill. Det tok åtte minutter før Vigrestad fikk inn mål i andre omgang. Vi fikk totalt tre straffer, og misset på alle enten utenfor eller rett i stanga. Vigrestad satte noen straffer, men Siri tok en av de! MIL scoret mer og mer i andre omgang, og ledet godt da det var fem minutter igjen. MIL fikk 2 to minuttere, og Vigrestad begynte med mannsoppdekning. Vi var noe slurvete og uheldige på slutten, men MIL tok seieren 28-31!

Neste uke møter vi Klepp på bortebane på torsdag og Ålgård 3 på hjemmebane søndag kl 14:10. Da rekker vi å trene på straffer på mandagens trening, for de skal sitte fremmover!

Tonje

MIL - Kåsen 2 31.10.17

På mandagen fikk damelaget besøk av Kåsen 2 på hjemmebane. MIL damene var gode i forsvar, men det var i angrep at det ikke gikk helt den rette veien. Skuddsjansene kom, men plasseringen satt ikke. Kåsens keeper var god oppe, og det ble for mye skudd i den retningen. Sluttresultatet endte 20-23, Kåsen vant, og MIL gikk på sitt første tap i denne sesongen. MIL damene hadde ikke helt dagen, men kommer sterkere tilbake!
Spillerstall: Siri, Gina, Synne, Camilla, Silje, Lillian, Rebekka, Gjørg Sissel, Vilde, Siv Karin, Marion, Stine og Mariann.

Tonje

Voll - MIL 26.10.17

14 damer fra MIL spilte bortekamp mot Voll torsdag kveld, og rakk å score hele 41 mål! Første omgang startet med to mål fra MIL sin linjespiller på rush, og utover kampen meldte flere seg på. Keeperen fikk ballen raskt ut til midt, som var kjapp med viderespill, samtidig som vingene og linja stakk mot mål. Etter endt første omgang var stillingen 10-20 til MIL.

I pausen ble vi enige om å øve på trekk i etablert angrep, tette hull i forsvar og skyve angrepsspillerne vekk fra våres mål i forsvar. Samt fortsette trøkket i kontra. Det var mye bra hoppskudd fra 9m som gikk inn i mål i andre omgang, som også åpnet opp for linjespill og luker som resulterte i mål og straffer for MIL. Motstanderen hadde gode langskyttere, og scoret på dette, men samtlige MIL-forsvarere var gode på å låse ned angrepsspillerene. Mot slutten av kampen ble det prøvd ut et nytt trekk, og det er noe vi skal  jobbe mere med fremover.

Antall mål som ble scoret i andre omgang for Voll var 13, og for MIL var det 21. Oppsummert var keeperen solid gjennom kampen, de fleste kom på scoringslista og vi bikka 40 mål! Kampen endte 23-41, og MIL har så langt i sesongen vunnet 2 av 2 kamper Smiler stort

Tonje

 

Lye - MIL 01.10.17

Seier til MIL damer i dag på bortebane mot Lye 21-22 😀 

I første omgang satt vi forsvaret, men stressa litt i angrep. Gjennom hele kampen hadde vi gode skyttere og vi jobba tett rundt motstanderens linjespiller. I andre omgang tok Lye innpå og ledet, men vi tok dem igjen! Alle kommuniserte i forsvar og heia på hverandre fra benk. Vi sitter på Tau ferja tilbake nå, klare for nye poeng ved neste anledning! 

Tonje 

Treningskamp mot Staal Jørpeland 21.09.17

Bak fra venstre: Siv, Synne, Silje, Mariann, Camilla, Lillian, Vilde og Stine. Foran fra venstre: Serina, Rebekka, Hanne, Gina, Tonje og Bjørg Sissel

Torsdag 21.09.17 spilte damelaget, som er i 6. divisjon, treningskamp mot 3. divisjonslaget Staal Jørpeland. Damene hadde som mål å tette i forsvar og holde godt humør på benken, noe som fungerte veldig bra! Det ble tap på MIL, men vi stiller sterkere neste gang Smiler stort 

Første seriekamp spilles i Voll Idrettshall mot Voll om ei uke, og frem til da skal vi jobbe med angrepsspillet våres og bli tryggere på arbeidsoppgavene i forsvaret.

Tonje

Velkommen til håndballsesongen 2017/18!

MIL damelag er et breddelag på Tau, bestående av en gjeng trivelige jenter og damer som trener i Tau Aktivitetshus mandager og torsdager kl. 19:00-20:30. VI har to spillende trenere, en oppmann, og er alltid på jakt etter flere spillere. Møt opp og bli med, det blir vi glade for! Ta kontakt med oss for å bli lagt inn i Facebookgruppa, der intern kommunikasjon i laget foregår.


Mvh
Tonje, Janne Elin og Mariann