Midtbygdens Idrettslag

Klubbhåndbok

Klubbhåndbok

 

 

MIL har utarbeidet en egen klubbhåndbok. Vi er en stor klubb med ambisjoner om å være en breddeklubb. Mange har lang fartstid i klubben, men stadig kommer det nye til, både som spillere, frivillige og foreldre. Det er vi selvsagt glade og takknemlige for.

Med denne klubbhåndboka ønsker vi å gjøre det enklere å orientere seg i klubben. Klubbhåndboka skal svare på viktige spørsmål om klubben og gjøre det enkelt å finne ut hva som gjelder internt i klubben. Den skal sikre at det er kontinuitet i det som bestemmes og gjøres.

Klubbhåndboka er utarbeidet av utvalg og styret etter innspill fra blant annet trenere og ledere. Håndboka skal være et oppslagsverk og arbeidsverktøy for medlemmer, foreldre, styret, utvalg, ansatte, trenere, ledere og dommere i klubben vår.

Du finner helt sikkert ikke svar på alt du lurer på i denne håndboka heller, men forhåpentligvis hjelper den deg litt på vei. Vi er dessuten veldig interessert i å få tilbakemeldinger slik at vi med jevne mellomrom kan oppdatere og utvide innholdet i håndboka. Sist oppdatert klubbhåndbok vil du til enhver tid finne her på våre nettsider.

Takk for at du bruker av din tid i MIL. Vi er utrolig takknemlige for de mange frivillige vi har i våre rekker.

Desember 2017

Fotballhilsen fra
Jostein Woie
Styre leder MIL

Midtbygdens Idrettslag

Postboks 119

4124 Tau

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift