spv

1.000.000,- fra Sparebanken Vest!

Under gårsdagens lokaloppgjør mot Fiskå så fikk vi en veldig gledelig overraskelse i pausen. Ikke nok med at A-laget vant en overbevisende seier, men vi fikk tildelt hele 1.000.000,- fra Sparebanken Vest representert ved de to MIL-karene Tom Kenneth Moen og Trond Sandvik. Tom Kenneth og Trond har etablert et eget kontor på Tau og satser som aldri før. Gjennom Sparebanken Vest sitt samfunnsengasjement så deler de ut masse penger til lag og organisasjoner.

Vi leverte inn en søknad tidligere i år og det var en veldig gledelig overraskelse at hele søknaden ble innfridd. Pengene skal gå uavkortet til oppgradering av kunstgresset på Tau Stadion og arbeidet med å foreta skiftet er allerede igangsatt.

 

Nytt kunstgress skal på plass

Tau Stadion fikk kunstgress i 2012, men nå er underlaget hardt og slitt. Det er på tide med en oppgradering og vi anslår en totalramme på over fire millioner for å fjerne nåværende dekke, og legge nytt. Det er opprettet en prosjektgruppe med daglig leder Oddbjørn Mihle Strand, Anders Hjorteland, Steinar Hjorteland og Jon Asgaut Flesjå. Sammen har de allerede hentet inn pristilbud fra forskjellige aktører og er i en prosess med å finne den typen kunstgress som passer oss best.

Det er også mulig at vi går for ett biologisk innfyll, men her må vi gjøre grundige undersøkelser før vi tar en avgjørelse. Uansett vil det komme ett moderne kunstgress med god demping og av meget god kvalitet. Støtten fra Sparebanken Vest er utrolig viktig og dekker en god del av utgiftene vi har, knyttet til banen. Samtidig eier vi banen selv og må ta kosten av oppgraderingen på egen regning. Vi har søkt andre stiftelser og også Strand kommune, men avventer svar her. For per nå så er egenandelen såpass stor for MIL sitt vedkommende at vi har behov for mer støtte – noe vi har stor tro på at vi kan få.

Millionen vi fikk fra Tom Kenneth og Trond har likevel kickstartet hele prosjektet og vi har stort fokus på bytte av kunstgress. Vi er over oss av begeistring for pengene og dette er midler som ikke bare kommer til gode for MIL. Anlegget vårt er åpent for alle og hele Strand kommune drar nytte av denne oppgraderingen. Omliggende skoler og barnehager bruker kunstgresset på dagtid, mens MIL, Fiskå, Hjelmeland og masse andre privatpersoner benytter kunstgresset på kveldstid!

 

Igjen – Tusen takk!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!