Æresmedlemmer

Det å bil tildelt prisen som æresmedlem henger høyt i Midtbygdens Idrettslag, og det er per 2022 kun tre personer som har vært så heldig å få den utmerkelsen. Her finner du litt informasjon om de tre som virkelig har stått på for klubben i vårt hjerte.

Georg Risdal

Strandbuen, 19.11.86

Strandbuen, 19.11.86

Georg Risdal var den første som ble utnevnt til æresmedlem i Midtbygdens Idrettslag. Dette skjedde på 50-årsjubileumet i 1986. Risdal var nettopp blitt 25 år når han 16.november 1936 ble valgt inn til å være den første formannen i daværende Tau Idrettslag som vi den dag i dag kjenner som Midtbygdens Idrettslag. Han satt som formann i idrettslaget frem til krigens slutt i 1945 og var en viktig bidragsyter for stiftelsen av idrettslaget. Det var formann i 1986, Martin Hermansen som på vegne av styret delte ut prisen til Risdal. Georg Risdal døde 89 år gammel i år 2000.

Gunn-Rita Dahle Flesjå

Strandbuen, 01.09.04

Strandbuen, 01.09.04

Gunn-Rita Dahle Flesjå ble utnevnt til æresmedlem i Midtbygdens Idrettslag den 8.desember i 2004, og utnevnelsen ble gjort av Jan Vasstveit på vegne av styre i idrettslaget. Hun har for de fleste blitt kjent som en særdeles dyktig terrengsyklist og har utallige NM, EM og VM-gull men det hele ble nok toppet av OL-gull i Athen 2004. Gunn-Rita er jo fra Bjørheimsbygd, men engasjerte seg tidlig i idrettslaget og var også en periode valgt inn i MIL sitt hovedstyre på starten av 90-tallet. Hun har også gått til topps i Strandamilå hele fem ganger, og deler prisen for flest seiere med Annbjørg Aarskog.

Per Ravndal

Strandbuen, 07.10.81

Per Ravndal ble utnevnt til æresmedlem i Midtbygdens Idrettslag ved årsmøtet i 2009. Per har i en årrekke vært medlem av klubben og har siden han var liten vært å se på anlegget vårt. Han er også en av de virkelige ildsjelene for anlegget og står bak byggingen av anleggsgarasje, pølsebod, speakerbod og han har i tillegg hatt mange flere prosjekter. Han var kanskje også den som la ned flest dugnadstimer i Tau Aktivitetshus som sto ferdig i desember 1994. Foruten en enorm dugnadsinnsats har Per også vært en god fotballspiller i MIL og står bokført med 500 A-lagskamper for klubbens herrelag.

Steinar Hjorteland

Strandbuen, 24.05.12

Steinar Hjorteland ble utnevnt til æresmedlem i Midtbygdens Idrettslag ved årsmøtet i 2022. Steinar har vært en bidragsyter i klubben over lang tid og har innehatt de fleste vervene man kan ha i klubben. Alt fra oppmann til styreformann. Han har fulgt opp egne barn på lag, men har også vært en viktig person i styremøter og andre arenaer for å gjøre idrettslaget bedre. Likevel er det nok anlegget som har stått hjertet hans nærmest, og han har fått utallige timer her på Tau og sørget for at vi per i dag har et fantastisk anlegg. Han gjorde en kjempejobb når vi la kunstgress i 2012 og arbeidet mye dugnad også her.