image0

Seier i andre serierunde!

Andre serierunde for herrelaget ble spilt i kveld i Hillevåg og på Jarlabanen. Jarl var motstander og stod likt med MIL foran kampen.

Første omgang

MIL tok kommandoen fra start mot er lavtliggende Jarllag. På en smal kunstgressbane var det likevel vanskelig å finne rom og hjemmelaget gjorde en god defensiv jobb. I tillegg ble det blåst mye frispark, noe som gjorde det utfordrene og få spillet til å flyte. Etter kvarteret var MIL veldig nære på å gå opp i 1-0, men innlegget fra Arild Eie fant veien i stolpen og returen gikk utenfor. Vi hadde klart mest ball i denne perioden og skapte noen farligheter og fikk etter 30 minutter betalt for strevet.

Arild Eie gikk på avslutning som keeper ga retur på, og på returen var Samuel Spørkel først og fikk kriget ballen i mål. Kampen fortsatte i samme spor som før scoringen, selv om Jarllaget tidvis klarte å løfte spillet sitt. De gangene de var inne i 16 så ryddet Thomas Rønneberg flott opp. Det stod 1-0 til pause i det som var en oppstykket omgang med mye frispark og stans i spillet, men med et spillemessig overtak til MIL.

Andre omgang

Andreomgangen startet med et MIL-lag som virket mer på hugget og som fikk satt presset bra fra start. Vi vare nære å øke til 2-0 tidlig, men slet med å få til en skikkelig avslutning. Presset fortsatte og Jarl slet med å få tak i ballen. 53 min. ut i kampen kom også den forløsende 2-0 scoringen. Et skudd fra Darwin Lema ble blokkert, men Arild Eie plukket opp ballen og fant Jarand Veland på bakre som trillet ballen i åpent mål. Tilrettelegger Arild Eie var nære på like etter, men skuddet gikk i tverrleggeren. I denne perioden var MIL virkelig gode og Jarl hadde nok med å forsvare seg, men vi var ikke nøyaktige nok inne i Jarl sin boks og klarte ikke få flere mål i denne perioden.

Jarl kom litt mer med utover omgangen, selv om de ikke kom til de store sjansene. Og de avslutningene som kom hadde Thomas Rønneberg full kontroll på. Jarlspiss Sebastian Titlestad fikk sitt andre gule kort etter 83 minutter og kampen ebbet til slutt ut med tre poeng til MIL på en bane hvor vi de siste gangene har slitt mye. Det er godt å stå igjen med seks poeng etter de to første kampene og også kjekt med nullen i dag.

Selv om kanskje ikke spillet satt like bra som mot Buøy så legger laget ned en god innsats og er periodevis veldig bra. Og selv om det er trangt så er det kjekt å se at vi har spillere som bevarer roen og tar kontroll på ball i trange rom. I tillegg er det hyggelig å se Sigurd Kleven og Asgeir Austigard få noen minutter igjen etter skade, og på tross av litt rusk hos enkelte så har vi en god og solid bredde!