Jørgen Sandvik
Gustav Stople -> Lars Gjeteskjær
Bato Zenunovic

Første omgang

MIL startet kampen bra og tok initiativet i kampen. Vi fikk også kampens første gode sjanse etter syv minutter når Bato Zenunovic headet like over Solamålet. Kampen jevnet seg ut etter målsjansen, og Sola fikk også en god mulighet etter 12 minutter. 17 minutter ut i omgangen fikk MIL uttelling. Jørgen Sandvik mottok ballen fra Samuel Mekonnen og sendte kula videre til Gustav Stople som satte inn 1-0 på strålende vis. MIL var veldig nære på å gå opp til 2-0 etter 21 minutter etter flott forarbeid fra Samuel Mekonnen. Uheldigvis endte headingen til Bato i brystkassen på keeperen til Sola.

2-0 kom likevel like etter. MIL fikk corner etter 24 minutter fra venstre. Arild Eie gikk ut og på samme måte som mot Klepp skrudde han ballen direkte i mål. En ny strålende scoring fra MIL-guttene som hadde vært klart best de første 25 minuttene. Sola satte etter hvert inn et press på MIL-laget som gjorde at vi falt lavere ned. Etter 33 minutter fikk laget en stor sjanse når  Peder Årekol Kolding ble spilt alene gjennom. Men Magnus Mæland vartet opp med en strålende benparade og hindret Solaspilleren scoring. Rett før pause så skulle ballinnehavet gi uttelling for bortelaget og denne gangen fikk Peder Årekol Kolding satt ballen bak Magnus Mæland og det stod 2-1 til MIL som også var resultatet til pause.

MIL var særdeles bra den første halvtimen, men bortelaget Sola tok mer og mer over og det var nok greit med 2-1 til pause.

Andre omgang

Andreomgangen startet på verst tenkelig vis for MIL sin del og allerede før minuttet var spilt stod det 2-2. Et flott innlegg fra Markus Svela fant hodet til innbytter Martin Mossmann som satte ballen i mål. Mossmann var nære på på en corner like etterpå, men Magnus Mæland fikk kontroll på ballen i fast grep. Etter målet jevnet kampen seg litt ut, men Sola hadde mest ball. Ingen skapte noe særlig med sjanser før Sola etter 63 minutter fikk ballen i mål. Mats Dale Valvatne var målscorer etter at han chippet ballen i mål. Martin Mossmann var nære på like etter og etter 69 minutter var det MIL som var nære. Samuel Mekonnen fikk frispark på 19 meter, og kun en god redning fra Sondre Kyllingstad hindret 3-3.

Kampen fortsatte jevnt og begge lag hadde sine muligheter til nye scoringer. MIL klarte skapte litt trøkk på dødball, men desverre rodde Sola i land en 3-2 seier. Helt på slutten fikk også Brage Woie sitt andre gule kort og må stå over neste kamp som er borte mot Varhaug neste fredag. Gratulerer med seieren til Sola, som dermed er det første laget som tar poeng fra MIL i seriesammenheng på Tau Stadion siden 2019(!).