Skjermbilde 2022-10-24 100351

Bankett for MIL A-lag 2022

På lørdag hadde MIL A-lag herrer opprykksbankett for sesongen og det var storstilt feiring på Lilland Hotell som virkelig hadde lagd et bra opplegg for oss. Samtlige spillere var samlet, med unntak av en spiller som var opptatt med utenlandsreise. Sportslig utvalg og daglig leder var også invitert, og hele kvelden ble ledet på fortreffelig vis av Øystein Nygård fra Brynepoddene. Det ble servert tapas fra vår gode samarbeidspartner Meat & Eat og det var selvsagt strålende stemning.

I anledning banketten så ble det selvsagt delt ut både offisielle og mer uoffisielle priser, og flere av disse ble kåret med noen filmsnutter som dere kan se under her:

Årets spiller 2022

YouTube player

Årets unge spiller 2022

YouTube player

Årets mål 2022

YouTube player

Årets toppscorer 2022

YouTube player

Årets gjennombrudd 2022

YouTube player

Spillernes spiller 2022

YouTube player

Takk for en strålende sesong – hele gjengen!

Vi ønsker selvsagt også å takke alle som hjalp til å stelle i stand en fantastisk kveld. Lilland Hotell og Meat&Eat stilte med lokaler og strålende mat. Øystein Nygård var en fantastisk konferansier. Arild Eie lagde en flott Kahoot hvor Vegard Aas stakk av med seieren. Vil også rette en stor takk til Stig Lyse og Vegard Aas som sydde det hele sammen til å bli en strålende kveld.

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL