Sigurd Kleven
Jøran Yoon Tytlandsvik Barka -> Samuel Mekonnen
Bato Zenunovic -> Asgeir Austigard

Første omgang

Det var en jevn åpning på kampen og ingen av lagene fikk etablert de store sjansene i starten. Etter en jevn start på kampen var det MIL som skulle få det første målet. Ett flott forarbeid fra Bato Zenunovic som fant Gustav Stople som satte inn sitt fjerde mål for sesongen etter ni minutter. Dessverre gikk det ikke lenge før Brusand utlignet. Et hjørnespark etter 11 minutter fant hodet til kaptein Andreas Ueland som headet inn 1-1.

Like etter kunne Brusand gått opp i ledelsen når Fredrik Tuen kom alene gjennom, men heldigivs gikk avslutningen utenfor. Lars Gjeteskjær fikk en stor mulighet på dødball etter 24 minutter, men han traff ikke helt på headingen. Men etter 30 minutter skulle målet komme. Denne gangen var det Arild Eie som slo innlegget og Jørgen Sandvik som på vakkert vis headet ballen i mål. 39 minutter fikk bortelaget Brusand ballen i mål, men scoringen ble annulert for offside. MIL fikk en stor mulighet like før pause, men det stod 2-1 til pause. En jevn omgang, men hvor MIL gikk fortjent til pause med ledelse.

Andre omgang

MIL tok kommandoen fra start av i andreomgangen og hadde mye ball mot et fysisk tøft bortelag. Etter 50 minutter fikk vi hjørnespark og igjen, for tredje gang denne sesongen skrudde Arild Eie på nydeligvis inn 3-1 til MIL. En ny flott scoring fra høyrebacken vår. MIL fortsatte å ha mye ball, men Brusand var absolutt ikke ufarlige på dødball. Samuel Mekonnen var veldig nære etter 65 spilte minutter, men avslutningen strøk stolpen. Gustav Stople var også nære på ett skudd, men en flott redning fra bakerste mann hos Brusand hindret scoring.

Etter 72 minutter fikk vi et gledelig gjensyn med Asgeir Austigard som entret banen etter langtidsskade. Seks minutter senere var han nære på å score, men avslutningen gikk utenfor målet. MIL kontrollerte kampen og hadde mye ball uten at bortelaget klarte sette noe trøkk. De var nære på like før slutt, men en Magnus Mæland gjorde en flott redning. MIL stod likevel godt unna og 130 tilskuere fikk se en ny MIL-seier på hjemmebane! Gustav Stople som nettopp ble 16 år ble fortjent kåret til banens beste og gjorde en strålende kamp sammen med ett godt MIL-lag.

Dagens poeng:
3 poeng – Gustav Stople
2 poeng – Samuel Spørkel
1 poeng – Arild Eie

Neste kamp spilles borte mot Stavanger IF den 25. mai klokken 20:15.

Heia MIL!

Kampfakta

MIL – Brusand 3-1 (2-1)

4.divisjon avdeling 01, 7. serierunde – Tau Stadion

Dommer: Joar Rodrigues de Miranda

Gule kort: Tore Aamodt, Svein Arne Sirevåg, Andreas Ueland og Edvinas Zevzikovas. (Alle Brusand.)

Tilskuere: 130

Mål: 1-0 Gustav Stople (9.), 1-1 Andreas Ueland (11.), 2-1 Jørgen Sandvik (30.) og 3-1 Arild Eie (50.)