EC80D1BD-B3F0-4076-8A32-DCB862A660A4

Fire av seks mulige poeng til to av seniorlagene ikveld!

Onsdag kveld var det to kamper hvor to av våre seniorlag var involvert. SMIL Damelag tok turen til Tananger hvor de møtte Havørn. Laget har hatt en tøff sesongstart, men har samtidig sett bedre og bedre ut kamp for kamp.

I dag kom endelig den første scoringen når Helene Mæland satte ballen i mål etter 38 minutter. Den ledelsen holdt de lenge, men Havørn fikk dessverre inn et utligningsmål etter 83 minutter. Dermed endte det 1-1, men vi gratulerer damene med det første poenget denne sesongen. Strålende jobbet!

På Tau spilte samtidig MIL B kamp på «bortebane» mot Fiskå B. Fiskå som på lik linje med oss har to seniorlag påmeldt på herresiden har fått egen bane på Fiskå, men den er for liten til å avvikle hjemmekamper, så disse går på Tau. Ekstr kjekt å se at tribunen var full og at mange hadde tatt turen for å se lokaloppgjøret!

MIL tok ledelsen i kampen etter scoring av Gustav Stople, men det tok ikke lang tid før de gule og blå svarte med mål på corner. Det stod 1-1 til pause og MIL hadde for det meste ballen og spilte mot en hardtarbeidene Fiskåmur. Fiskå hadde noen gode muligheter på lange kast og dødballer, men de største sjansene var det MIL som stod for.

MIL stanget og stanget og gleden var veldig stor når Christian Kvame smalt ballen i mål fra distanse 10 minutter før slutt. En flott scoring av spilleren som kom tilbake til MIL etter å ha spilt fjoråret i FIF. Godt inn i overtiden kom også 3-1 scoringen etter at Andreas Kurås slo et frispark direkte i mål.

Det endte altså 3-1 til MIL B, som befester 2.plassen i gruppa bak Madla.