Før kampen: Bogafjell IL

Før kampen: Bogafjell IL
 
I kveld er det klart for ny kamp for Fotball Herrer og vi tar turen til Bogafjell for å møte en 5.divisjonskollega. Vi spiller riktignok ikke i samme avdeling, men møter et lag som vil gi oss god matching og kamp om seieren.
 
Bogafjell er en forholdsvis nyetablert klubb som siden oppstarten har fått på plass en sterk og solid organisasjon som har jobbet bra i yngre avdelinger både gutte- og jentesiden. Det begynner å gi resultater og flere tar turen til for eksempel Sandnes Ulf for å ta steget videre.
 
A-laget har de siste sesongen spilt i 5.divisjon og endte i fjor på en fjerdeplass på tabellen, kun to poeng opp til 2.plass. Laget trenes av Arnt Ove Ivesdal som også er ansatt i klubben. De har nå de siste årene fått inn flere spillere i sjiktet fra 25-30 år og har en mer jevn spillesammensetning enn tidligere år.
 
Forrige gang MIL møtte Bogafjell i seriesammenheng var i 4.divisjon i 2018. MIL tok da en 6-2 seier borte, mens det endte 2-0 til MIL hjemme. Bogafjell rykket ned denne sesongen og har etter dette befunnet seg i toppen av 5.divisjon.
 
MIL stiller med en bra tropp selv om vi har litt småskader på spillere som vi ikke tar sjanser med. Treningsoppmøtet gjennom vinteren har vært bra, og vi har hatt en god og stabil gruppe som uttalt er veldig fornøyd med opplegget som kjøres.
 
Vi kjenner at det nærmer seg sesong, og selv om det er over en måned til så rettes fokuset inn mot å være best mulig forberedt til seriestart. Det kommer treningskamper på løpende bånd, og vi gleder oss til å følge med.
 
Kampen har avspark klokken 20:00 på Bogafjell, så ta turen dit!
 
Heia MIL!
Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL