Brusand borte

Før kampen: Brusand IL

I morgen er det duket for 20. runde for A-lag herrer når de tar turen til Brusand for en viktig kamp i bunnen av tabellen.

Hjemmelaget Brusand

Brusand innehar 12. plassen på tabellen med 12 poeng på 19 kamper. Det er syv poeng opp til MIL som ligger på 11.plass og også til det som kan være sikker plass etter endt sesong. Det er derfor et hjemmelag vi besøker som må ha tre poeng i morgendagens kamp – hvis ikke ser det kjørt ut for laget fra Hå kommune.

Brusand rykket på lik linje med MIL opp fra 5.divisjon i fjor og har fått en tøff tilværelse i 4.divisjon. Per nå har laget sluppet inn 94 mål og scoret 27. De har enda ikke spilt uavgjort og står med fire seiere og 15 tap. To av seierne har kommet på hjemmebane, og to på bortebane. Selv om det har vært en tung sesong så har laget tatt noen virkelige skalper. De vant solid 3-2 hjemme mot Vardeneset BK og 3-1 borte mot Frøyland. Det er ingen tvil om at det også er godt med kvalitet i dette laget.

Kaptein Andreas Ueland er lagets toppscorer med 11 mål og en mann MIL må se opp for i morgen. Han er en trussel på offensiv dødball og er en løpsmotor som er god til å ta dype løp inn i motstanderlaget sin boks. Det var også han som puttet Brusand sitt mål når laget gjestet Tau Stadion i mai, en kamp MIL forøvrig vant 3-1.

 

Bortelaget MIL

MIL kommer fra to strake tap mot Sola og Varhaug, og selv om det ble ett 3-1 tap mot Varhaug sist så hang vi lenge med i kampen. Men det blir lite poeng av hederlige tap og det er viktig for oss å komme tilbake på vinnerstien igjen hvis vi skal holde plassen i 4.divisjon. Med tanke på at Eiger fremdeles ligger på nedrykk i 3.divisjon så går også den dårligste 11.plassen i 4.divisjon ned til 5.divisjon. Per nå ligger vi på denne plassen, men en seier i morgen gjør at vi tar et steg forbi Riska som innehar 11.plassen i avdeling 02.

I tillegg kryper vi også opp nærmere SIF på 10.plass, ett SIF-lag som vi møter allerede til fredagen. Med seks poeng her så ligger vi likt med poeng på SIF. Dermed er det en viktig uke vi går inn i. Vi vet også at Brusand er langt fra noen kasteball. De innehar spillere som kan skape trøbbel for etthvert forsvar i 4.divisjon og det er viktig at vi er skjerpet. Samtidig har vi også en solid og bra tropp som skal bite godt fra seg.

Kampen har avspark på Brusand i morgen klokken 19:00. Det er bare å ta turen ut til banen som ligger i flotte omgivelser helt i nærhet til jærstrendene.

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL