Bryne 2 hjemme

Før kampen: Bryne 2

I morgen, mandag er det ny kamp for A-lag herrer når rekrutteringslaget til Bryne gjester Tau Stadion. En ventet tøff kamp, hvor vi må være på vårt ypperste for å ta tre poeng.

Bortelaget Bryne 2

Bryne 2 ligger før kampen på 8. plass på tabellen med sine 20 poeng. Det er syv poeng foran MIL som innehar 11. plassen. Vi møtte laget i andre serierunde borte på Aarbakkebanen og tapte der fortjent 3-0 etter to scoringer fra Bjørnar Lie Karlsen og en scoring av Sjur Jonassen. Sjur Jonassen er nå tatt opp på A-laget og scoret i søndagens seier borte mot Jerv. I tillegg har en meget toneangivende Elias Ivesdal Årsvoll gått på lån til Notodden like før helgen.

Likevel forventer vi et godt lag med spillere fra A-troppen ispedd solide juniorspillere. Det jobbes godt på Jæren og de har mange gode spillere å ta av. I tillegg er juniorene på et såpass godt nivå at de kan by på problemer for de fleste i divisjonen. Med tanke på tabellposisjonen til laget så er det et lag som scorer mye mål, men som også er ganske gjerrige defensivt. 13 av 20 poeng er tatt på hjemmebane og laget kommer fra en 8-2 seier hjemme mot Hundvåg. Det var lagets andre kamp denne høsten og de tapte 1-3 hjemme mot EIK 2 i midten av august.

 

Hjemmelaget MIL

MIL kommer fra et sterkt bortepoeng mot Vidar 2 og startet dermed høstsesongen med en uavgjort. Det må vi si oss fornøyde med, med tanke på at hjemmelaget ledet 3-1. Heldigvis ga vi aldri opp, og guttene skal ha skryt for å stå løpet helt ut. Det begynner å dra seg til i 4.divisjon avdeling 1 og det er to poeng ned til nedrykkstreken hvor Klepp befinner seg. Derfor kommer det viktige kamper på rekke å rad fremover hvor det gjelder å holde godt fokus.

I morgen må vi klare oss uten Samuel Spørkel og Bato Zenunovic som soner for gule kort, men samtidig stiller vi et slagkraftig lag som skal jakte på poengene. Vi har en god miks av rutine og ungt pågangsmot i stallen og vi gleder oss til kamp!

Vi gjør igjen oppmerksom på at kampen i morgen starter klokken 18:00 på Tau Stadion.

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL