Bryne 2 borte

Før kampen: Bryne 2

Det er klart for andre serierunde og første bortekamp denne sesongen når vi i morgen reiser til Bryne for å møte OBOS-laget sine nest beste spillere. Kampen blir spilt på Aarbakkebanen som ligger like ved Bryne Stadion, og har avspark klokken 19:00.

Hjemmelaget Bryne 2

Bryne 2 startet sesongen med seier borte mot Hundvåg forrige uke da de vant 4-2 etter at det stod 0-0 til pause. Den nysignerte Elisa Ivesdal Årsvoll noterte seg for to mål denne kampen og blir garantert en mann å se opp for i morgen. Det var et ungt, men solid Brynelag som slo Hundvåg og som nok også er et steg opp fra Vidar 2 som vi møtte i første serierunde. Forrige gang MIL møtte Bryne 2 var i 2018 og begge disse oppgjørene endte med stortap for MIL sin del. På Tau endte det 6-2 til de røde og hvite, mens det ble 6-1 til hjemmelaget på Bryne Stadion. Begge disse oppgjørene møtte vi spillere som hadde og som siden har hatt mye erfaring fra nivå 2 i Norge.

Bryne 2 var suverende i 4.divisjon avdeling 1 i 2018 og rykket opp til 3.divisjon. Visitten i 3.divisjon ble med den ene sesongen, og laget har spilt i 4.divisjon siden. Nå trenes laget av Bjørn Erik Taksdal som MIL tidligere har møtt som trener for både Nærbø og Varhaug. En inspirerende og god fotballmann som garantert ønsker tre poeng nå på fredag. Sannsynligvis vil laget som de stilte mot Hundvåg være ganske likt det som vi møter i morgen og det blir spennende å måle krefter med solide unge spillere fra Bryne.

Bortelaget MIL

MIL fikk en god åpning på sesongen når vi slo Vidar 2 på hjemmebane forrige fredag. Vi vant til slutt 3-2 etter at Samuel Spørkel scoret to og Gustav Stople scoret ett. Kampen var en litt klassisk “første serierunde”-kamp hvor spillet bølget frem og tilbake og hvor begge lag hadde sine muligheter som ikke endte i mål. Samtidig viste MIL-guttene god moral og jobbet knallhardt for hverandre hele kampen. Dette er et nøkkelpunkt som også må gjenskapes i morgen mot Bryne 2.

Vi gleder oss til ny kamp og håper at flest mulig tar turen til Bryne fredag kveld. Kampen har avspark 19:00.

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur