Buøy borte

Før kampen: Buøy IL

Før kampen: Buøy IL

Endelig starter høstsesongen og selv om MIL-guttene har hatt en velfortjent ferie så er de klare for å fortsette formen de avsluttet vårsesongen med. Motstanderlag er Buøy som var forventet å ligge i toppen i forkant av sesongen og de har fortsatt heng på topplagene. Med seier mot MIL i morgen så ligger de på 22 poeng sammen med Staal 2, Vaulen og Madla 2.

Buøy er et av de bedre hjemmelagene i avdelingen og vil garantert gi oss kamp om poengene i morgen. Denis Ranjan er lagets toppscorer med seks mål og er en spiller å se opp for. Laget har slitt med skader i vårsesongen på viktige spillere. Spillende trener Daniel Berntsen har vært ute nesten hele sesongen og nærmer seg nok spilleklar igjen. Andrè Talge har også slitt med skade gjennom vårsesongen, men har likevel fått spilt litt. Vi må tilbake til 2015 for å finne forrige MIL-seier på «Hompen» og den gangen var det Hallgeir Storevik som var den store forskjellen med sine to scoringer. Hallgeir er i troppen også i morgen og håper på lignende scener.

MIL har kommet godt i gang med treningen i høst og vi vet hva som måtte til i vår for å plukke 33 poeng av 33 mulige. Det kommer ikke gratis, og det er absolutt ikke en enkel åpning på høstsesongen som venter oss i morgen. Likevel stiller vi en solid og god tropp som vi har gjort hele sesongen. Likevel er det et par spillere som har forsvunnet ut i sommer. Både Thomas Rønneberg og Sindre Gerhardsen har valgt å ta turen til Fiskå og vi ønsker de selvsagt lykke til.

Vi ser virkelig frem mot kampen i morgen, og gleder oss til vi er i gang igjen. Har du anledning så tar du turen til Buøy klokken 19 for å se Buøy – MIL. Vi trenger all støtte vi kan få.

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur