EIK 2 hjemme

Før kampen: Egersunds IK 2

A-lag herrer vil tilbake igjen på vinnersporet etter tapet borte mot Stavanger IF. Første mulighet er nå på mandag, hjemme mot EIK 2.

Bortelaget EIK 2

EIK 2 ligger likt med MIL med sine ni poeng og innehar plassen bak oss på tabellen. De står med tre seiere på åtte mulige forsøk, og samtlige poeng er tatt på hjemmebane. EIK 2 har A-laget sitt i 2.divisjon hvor de virkelig har fått en strålende start på sesongen og leder PostNord-ligaen avdeling 01. De har en jevn og god A-tropp og har kjempet i toppen av 2.divisjon i mange sesonger. Rekrutteringslaget har de siste sesongene ligget i 4.divisjon, men hadde faktisk en visitt i 3.divisjon i 2018.

Laget ledes av Sindre Berg-Buan og endte i fjor opp å sikre seg plassen foran Sunde som rykket ned. Målet for laget er nok også å havne på trygg grunn i år – og i så måte er mandagens kamp viktig. Forrige gang MIL møtte EIK 2 i seriesammenheng var i 2019 i 4.divisjon avdeling 01. Da vant vi 2-0 hjemme etter to scoringer fra Brage Woie. Borte endte det med seier til EIK 2 med 3-0.

EIK 2 kommer fra en solid 6-0 seier hjemme mot Hundvåg hvor de stilte med et meget bra lag. Andreas Heggen, Fanuel Yrga-Alem, Marius Andersen, Jonas Jørgensen, Heine Åsen Larsen, Jonas Antonio Halsne, Aleksander Kjellmann, Adrian Bergersen og Torben Dvergsdal har alle minutter i 2.divisjon denne sesongen og viser hvilken kvalitet de har i stallen. Så det blir spennende å se hvilket lag som tar turen til Tau på mandag!

 

Hjemmelaget MIL

Vi ligger plassert på en 10.plass med ni poeng som alle er kommet på hjemmebane. Her har vi vist god form og det er bare suverene Sola som per nå har fått med seg noe hjem fra Tau Stadion. Bortebane har det vært litt trå`ere og vi kommer fra 1-4 borte mot Stavanger IF. Her tok vi ledelsen 1-0 og ledet til pause, men hjemmelaget snudde kampen og vant fortjent til slutt.

Skadesituasjonen ser bra ut og det er god konkurranse om plassene. I tillegg kommer det snart hjem to sommerimporter som vil gjøre konkurransen i laget enda spissere. EIK 2 er en tøff motstander og et lag vi virkelig må ta på alvor – samtidig er det et lag vi bør kunne matche godt på mandag.

Vi oppfordrer deg til å ta turen på kamp på mandag. Kampen har avspark klokken 19:00 på Tau Stadion!

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL