Finnøy hjemme

Før kampen: Finnøy IL

Ny fredag – og ny hjemmekamp. På fredag kommer Finnøy IL på besøk!

Bortelaget Finnøy

Finnøy hadde en forferdelig starty på sesongen og sto med  tre poeng etter de 11 første kampene. Etter ferien har laget likevel hevet seg litt og står med seks poeng på de siste fem kampene. I forrige oppgjør tapte de knepent 1-0 hjemme mot solide Staal Jørpeland 2, en kamp hvor de kunne ha fått med seg noe mot slutten av kampen – men hvor Staal 2 holdt unna. Torjus Halsne er lagets toppscorer med syv mål på 15 seriekamper og er en mann å se opp for. Kaptein og midtstopperbauta Anders Eike fikk gult kort i kampen mot Staal 2 og må dermed stå over kampen mot oss på fredag.

Likevel er det flere gode enkeltspillere i laget og vi vet fra kampen i fjor at de aldri gir opp. Da ledet vi 3-0, men Finnøy kom tilbake og reddet 3-3. En kamp som sørget for at opprykket glapp. I vårens oppgjør vant vi 5-1 på Leikvoll Stadion etter tre scoringer av Brage Woie, et av Arild Eie og et av Asgeir Austigard. Finnøy sin scoring kom ved Ruben-Alexandru Mihet.

Per i dag ligger Finnøy kun poenget bak Kvitsøy og trenger sårt en trepoenger. Vi vet at det smeller litt ekstra i disse kampene, så det er viktig at vi er påskrudde fra start.

 

Hjemmelaget MIL

Sesongen til nå har vært fantastisk og vi leder tabellen med 45 poeng på 15 kamper. Det vil si seier i samtlige kamper. Vi har åtte poeng ledelse ned til Vaulen på andreplass, men vi går nå inn i en rekke med tøffe kamper – samtidig som at kampprogrammet til Vaulen er hakket enklere. Likevel har vi levert på et stabilt høyt nivå så langt denne sesongen og gleder oss til de kommende kampene. Trøkket og intensiteten på trening er veldig god, og vi har en god gruppe som er klar.

Brage Woie er lagets toppscorer med 14 scoringer og fire målgivende, men det er mange som har bidratt i målprotokollen. Samuel Spørkel er nummer to på listen med sine ni scoringer, men har har hele 13 assist og har hatt en strålende sesong. På tredjeplass finner vi Jørgen Sandvik som har åtte mål og 10 målgivende. Asgeir Austigard, Ivar Øidvin og Samuel Mekonnen har også åtte mål hver, men færre målgivende enn Jørgen Sandvik. Uansett imponerende! I tillegg er vi et av de lagene som får færrest kort, noe som er viktig inn mot en spennende høstsesong!

Vi gleder oss til kamp på fredag, og vi gjør dere oppmerksomme på at kampen har avspark klokken 19:00, og IKKE 18:00 som vi meldte feil inn til Strandbuen.

Heia MIL!

 

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL