Finnøy borte

Før kampen: Finnøy IL

Ting begynner å sette seg i 5.divisjon avdeling 03! Da er det ekstra gledelig å se at vårt A-lag topper tabellen med fem seiere på fem forsøk. Vi er det eneste laget som per nå står ubeseiret, noe som automatisk gjør at vi er et lag å slå. Første lag som får muligheten til det er Finnøy som har hatt en svak åpning på sesongen, og som nok garantert er klare for å gi oss kamp!

 

Hjemmelaget Finnøy

Det bør være en heltent gjeng som tar turen til Leikvoll Stadion førstkommende mandag. Etter bortekampen mot Finnøy i høst så var det nærmest klart at det ble et nytt opphold i 5.divisjon for laget vårt. Ved seier så hadde muligheten for opprykk vært stor og vi startet kampen også strålende med å lede 3-1 til pause. Uheldigvis for vår del så møtte vi et Finnøylag som var heltente og som virkelig ikke ga seg. Det ga uttelling og det endte til slutt med sure 3-3. Finnøy endte til slutt på 5. plass med 13 poeng, syv poeng bak MIL på 3. plass.

Startet har i år ikke gått like bra for Finnøy som har tatt tre poeng på fem kamper. De tre poengene kom i hjemmekampen mot Randaberg 2. Foruten denne seieren så har det blitt tap mot Madla 2, Kvitsøy, Jarl og Staal Jørpeland 2. Forrige kamp ble spilt mot Staal 2 på Jørpeland på mandag, og endte med 9-1 seier til et sterkt Staal-lag etter at de ledet 2-1 til pause.

Finnøy blir i år trent av Sturle Guttormsen som har med seg to spillende assistenter. Bendik Heggelund og Torjus Halsne skal begge både spille og bidra i trenerteamet. Torjus er også toppscorer på laget med fire mål på fem kamper. Foruten toppscorer Halsne må vi også spesielt se opp for midtstopper Anders Eike og midtbanemotor Jarle Eike. De utgjør en god stamme i laget og er flinke til å dra med seg resten med stort engasjement og bra trøkk. Så det er viktig at vi ikke tar noe for gitt på mandag.

 

Bortelaget MIL

MIL vant 8-1 hjemme mot Kvitsøy forrige fredag. Seks spillere tegnet seg på scoringslisten her, og det var en godt gjennomført kamp av laget. Kjekt å se at nykommer Andreas Helland også fikk debuten sin og han bidrar til at en god tropp er blitt enda bedre. Med fjorårets kamp borte mot Finnøy friskt i minne så håper og tror vi at det er stor revansjelyst i MIL-laget. Vi vet at hvis vi gir Finnøy anledning til å komme inn i kampen så er de der med stor entusiasme.

Det er lite skader i troppen og vi stiller et bra og sterkt lag på mandag. Vi er veldig klare for å ta nye tre poeng! Dermed oppfordrer vi folk til å ta turen til Finnøy på mandag for å støtte MIL. Kampen har avspark klokken 19:00.

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur