Fiskå hjemme

Før kampen: Fiskå IF

Nedtelling har startet for lenge siden, men nå nærmer det seg veldig. I morgen kveld er det duket for ett historisk lokaloppgjør på Tau Stadion – så her er det virkelig bare å kjenne sin besøkelsestid!

Bortelaget Fiskå

Fiskå sitt A-lag ble opprettet foran 2021-sesongen og har hatt en eventyrlig reise de to siste sesongene. Laget står med to strake opprykk, og de har også klart å få på plass ett rekrutteringslag som spiller sin andre sesong i 7. divisjon. Kai Ola Østerhus skal ha mye av æren for at laget har fått så god medvind som det har, og sønnen Tobias Benjaminsen Østerhus har også vært en viktig bidragsyter. De gule og blå fra Fiskå har også fått oppført en ny og flott kunstgressbane på Fiskå – som er viktig for både skole og lokalbefolkning. Dette er en 9-erbane, så derfor har laget både enkelte treninger og kamp på anlegget vårt på Tau.

Med tanke på at befolkningsgrunnlaget ikke er veldig stort så er Fiskå avhengige av spillere utenfra. Derfor er det mange spillere som har fortid både i MIL, Staal og Hjelmeland som spiller på laget. Fiskå har klart å skape et prosjekt som mange ønsker å være en del av – og det skal de ha veldig skryt for. Vi møtte Fiskå i Rogalandscupen i fjor, hvor vi til slutt vant 7-3. Fiskå scoret samtlige mål på straffespark, hvor blant annet nåværende MIL-spiller Andreas Helland satte to. MIL sine scoringer ble satt inn av Gustav Stople 3, Adrian Kallesten, Brage Woie, Samuel Spørkel og ett selvmål.

Fiskå har kun fått spilt en kamp denne sesongen, og det var hjemme mot Havørn i forrige uke. Dette var en kamp det lenge så ut til at de skulle dra avgårde med seieren, men på overtid satte Simen Derås inn 3-3. En imponerende kamp fra Fiskå-laget som tok sitt første poeng noen sinne i 5.divisjon. Deres mål ble satt inn av Jon Viggo Andresen, Frank Barka og André Tungland. Vi vet at Fiskålaget kommer til å komme med stor entusiasme til denne kampen, og det skal bli en spennende og fartsfylt kamp med to lag som inviterer til lokaloppgjør!

 

Hjemmelaget MIL

Etter å ha startet sesongen med to strake seiere, så var det en nedtur å reise fra Hundvåg med 0 poeng på mandag. En kamp vi nok kunne og burde fått med oss poeng, men også en kamp hvor mye ikke stemte. Vi var ikke nøyaktige nok på siste tredjedel, og selv om vi ikke var på vårt beste spillemessig så skaper vi nok til å score mål. Men slik er det noen ganger og vi skal gjøre alt for å komme tilbake på vinnersporet i morgen – selv om vi vet at vi møter et heltent Fiskålag.

Disse lokaloppgjørene ser vi likevel på som ekstremt viktige for å skape blest og engasjement rundt a-laget vårt. Vi håper at mange barn og unge tar turen til Tau Stadion på fredag og har lovet gratis is til alle som stiller i MIL eller Fiskå sitt klubbtøy. I tillegg vil også A-laget premiere det MIL-laget som stiller med flest spillere fra sitt lag på kamp. Disse vil få en pizzakveld spandert! Vi vil også ha et lite VIP-arrangement sammen med Fiskå for våre samarbeidspartnere – så her er det opplegg for noen og enhver. Vi stiller med speaker, kiosk og en forhåpentligvis god fotballkamp hvor MIL til slutt går av med seieren. I tillegg er det også lovet en overraskelse i pausen!

Møt opp på Tau Stadion i god tid før avspark i morgen klokken 19:00. Det vil bli trangt om plassen på tribunen.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!