Frøyland hjemme

Før kampen: Frøyland IL

En siste kamp i 4.divisjon på hvertfall ett år, eller kan det utenkelige skje? Etter alle solemerker spiller vi som nevnt tidligere 5.divisjon i 2024, og det siste lille halmstrået vårt er en storseier hjemme mot Frøyland, og at Randaberg eller Riska går på en kjempesmell i sine kamper. Ikke stor sannsynlighet, men vi er uansett klare til å gi alt i siste kampen for sesongen – hjemme mot Frøyland.

Bortelaget Frøyland

Frøyland har hatt en god sesong og ligger plassert på 6.plass før morgendagens kamp. Alf Ingve Berntsen sine gutter har tatt like mange poeng hjemme som borte, og har også scoret flere – og sluppet inn færre på bortebane. Anders Haugen er lagets toppscorer med solide 16 mål på 24 kamper, men følges hakk i hæl av Kristian Håland som har ett mål mindre.

De røde og hvite fra Jæren har en god miks av yngre og rutinerte spillere, og har også spillere som har prøvd seg på høyere nivå. Vi møtte laget i siste runde før sommerferien og hjemmelaget var store favoritter og tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 ved Ørjan Karlson på eget gress. Samme Karlson ble utvist etter 68 minutter og etter dette trykket MIL skikkelig på. Samtidig gikk det lang tid før vi fikk ballen i mål, men 87 minutter kom scoringen til Asgeir Austigard på en dødball. Og på overtid var det Ivar Øidvin som sendte oss til himmels med en flott 2-1 scoring og tre poeng med hjem til Tau i det som må sies å være en sterk prestasjon. Denne kampen ønsker nok Frøyland å revansjere på best mulig vis i morgen!

Hjemmelaget MIL

Vi kommer fra en meget sterk 4-2 seier borte mot Vardeneset BK i forrige runde. VBK ledet 2-0 før MIL startet opphentingen, men to scoringer fra Gustav Stople, en fra Isak Lillesund og en fra Arild Eie gjorde at alle poengene ble med gjennom Ryfast. En sterk prestasjon med tanke på at vi så og si var ferdigspilte for sesongen med 0-2 i sekken tidlig, men imponerende av guttene.

Vi håper at det kommer mye folk for å støtte oss i morgen. Det har vært en utfordrene sesong på mange vis, men guttene har stått på godt gjennom hele sesongen. Det er også siste mulighet til å se Ronny Bruun Hansen på trenerbenken for denne gang, og han fortjener honnør for å ha gjort den jobben han har gjort for A-laget vårt! Vi skal komme nærmere inn på å takke av de som forsvinner ut etter sesongen ved en senere anledning!

Uansett – møt opp klokken 19:00 i morgen for siste seriekamp!

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL