DSC01405

Før kampen: Frøyland IL

I morgen kveld spiller A-lag herrer siste kamp før ferien. Laget har slitt den siste tiden og det er absolutt ingen lett motstander som står på motsatt banehalvdel i morgen. Men vi ha troa!

Hjemmelaget Frøyland

Frøyland startet sesongen på varierende vis, men har nå funnet formen og står med tre seiere på de siste tre kampene. Hundvåg ble slått hele 11-0 forrige kamp og Jærlaget ligger nå på en 6.plass på tabellen. 10 poeng foran MIL.

Alf Ingve Berntsen er lagets trener og er kjent som treneren som fulgte opp det solide kullet som Erling Braut Haaland var en del av. Han har flere periode i Frøyland bak seg og det hersker ingen tvil om at Berntsen er en meget habil trener på dette nivået. Frøyland har en god miks av yngre og rutinerte spillere. Petter Øfsteng som tidligere har vært i Bryne har vært en solid forsterkning denne sesongen, og de har også Rune Pedersen Bore i stallen. Bore var også innom Bryne tidligere og er en slepen midtbanespiller med god motor. Fremover i banen finner man også Anders Haugen som puttet hele fem mål i forrige kamp. Det er med andre ord et godt hjemmelag som venter oss i morgen!

 

Bortelaget MIL

Etter 3-1 hjemme mot Brusand så står vi ovenfor en stygg rekke tap. Fem strake har det blitt, og selv om vi kunne og burde fått med oss noe fra hjemmekampen mot Vardeneset sist – så står vi igjen uten poeng. Samtidig viste banespillet at vi kan by på problemer mot de fleste, men vi må bli råere i begge bokser. Det håper vi at vi er i morgen før guttene tar ferie!

På tross av skader og ferieavvikling så stiller vi et slagkraftig lag i morgen og håper på poeng! Kampen har avspark på Frøyland Stadion klokken 19:00!

 

Heia MIL!

 

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL