Havørn borte

Før kampen: Havørn

A-lag herrer spiller i dag sin fjerde kamp på to uker når vi i kveld tar turen til Tananger for å møte Havørn.

Hjemmelaget Havørn

Havørn har vært litt nede i en bølgedal de siste årene, men ser ut til å ha fått litt sving på sakene. I 2022 endte laget nest sist i 5.divisjon med 16 poeng på 22 kamper, men i fjor viste laget god progresjon og endte til slutt på en 4. plass med 38 poeng på 24 kamper. I år har laget fått inn flere gode spillere, men sesongåpningen har ikke gått helt som forventet. Laget står med tre poeng på like mange kamper etter tre uavgjortresultater(!). Det gjør Havørn til ett av to lag i avdelingen som enda ikke har tapt.

To av kampene mot Siddis (2-2) og Buøy (1-1) så ledet laget lenge, men helt på slutten så glapp seieren. Mot Fiskå (3-3) så var det motsatt. Fiskå ledet 2-0 og 3-2, men på overtid så reddet Simen Derås poenget for Havørn sin del. Havørntrener Eivind Emblemsvåg har jobbet godt på overgangsmarkedet i vinter og har hentet inn blant annet Marcus André Larikka og Said-Emin Makaev. Foruten disse så har de også solide spillere som nevnte Simen Derås, Sveinung Selås, Mats Økland Jellestad og evigunge Kevin Hodneland.

Havørn er ett tøft lag å møte og et lag med mye fysikk og trøkk i spillet sitt – så det blir ingen enkel oppgave for MIL-guttene ikveld!

Bortelaget MIL

Vi har hatt en god åpning på sesongen – og selv om vi veldig gjerne skulle hatt med oss noe mer fra Hundvåg så ligger vi på 2.plass på tabellen med 9 poeng på 4 kamper. Siste kamp var folkefesten hjemme mot Fiskå foran 436 tilskuere. Kampen som det var knyttet stor spenning til ble avgjort de første fem minuttene etter straffescoringen til Léo Bouchentouf og målet til Sigurd Kleven. Det endte 4-0 i en kamp hvor vi fort kunne ha scoret flere mål.

Som vi var inne på innledningsvis så har det vært en heftig periode med mye kamper. Fire kamper på to uker er vi ikke vant til, men vi håper på å krone det med en ny trepoenger i kveld. Etter kveldens kamp venter to gode treningsuker før vi skal ut i dyst igjen. Men det er jo på grunn av kampene at vi driver med dette – så det har vært en meget kjekk periode og en periode hvor mange har fått mye spilletid. Det er også litt endringer i troppen i dag, men vi stiller en meget sterk tropp i jakten på tre poeng.

Slå gjerne følge med oss til bysiden for å møte Havørn. Kampen har avspark på Tananger klokken 19:00 i kveld!