Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Nå kommer kampene virkelig tett her, og i morgen tar vi en ny tur gjennom Ryfylketunnellen, og denne gang er det Hundvåg som står på motsatt halvdel!

Hjemmelaget Hundvåg

Hundvåg gikk som oss, ned fra 4.divisjon i fjor. De vant en kamp, og det var faktisk hjemme mot MIL. De har hatt en like god start på oss denne sesongen og står med solide seks poeng på de to første kampene. Dermed innehar de 2.plassen på tabellen bak oss, med ett mål dårligere målforskjell.

Trener for Hundvåg Bjørn-Jarle Håland var jo egentlig vår serieåpning, men snøen satte en stopper for det og derfor spilles kampen i morgen. Laget har møtte Sola 2 (5-2) og Staal Jørpeland 2 (3-0) i de to første kampene. To solide opptredener og spesielt nå sist mot Staal Jørpeland 2 var de solide. Ledet av Joakim Knutsen Larsen og Nikolai Aleksander Wold så er dette et lag som kan skape trøbbel for de fleste denne sesongen – og de ønsker nok virkelig å skape trøbbel for oss i morgen!

 

Bortelaget MIL

Vi kommer fra en meget solid 6-1 seier borte mot Buøy på torsdag. En kamp hvor vi er veldig bra og klart bedre enn hjemmelaget. Runar Fjetland satte inn 3 mål i debuten og var virkelig i fyr og flamme sammen med mange gode MIL-spillere.

Vi er heldige som har en stor og bred tropp når kampene kommer tett som nå, og vi fikk noen smeller på enkeltspillere mot Buøy. Samtidig mønstrer vi ett veldig sterkt lag og skal gi alt for tre poeng! Men vi vet at Hundvåg er ett av de tøffeste lagene i divisjonen og at de har mange enkeltspillere som kan gjøre livet surt for oss. Så her gjelder det for oss å holde fokus og trøkket oppe – slik vi har gjort i de to første kampene.

Det er altså bare å ta den korte turen gjennom Ryfylketunnellen i morgen for å støtte MIL-guttene i jakten på tre poeng. Kampen har avspark klokken 19:00.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!