Hundvåg hjemme

Før kampen: Hundvåg FK

Det handler om overlevelse i 4.divisjon og i morgen fredag smeller det mot Hundvåg! Merk at avspark er klokken 18:00!

Bortelaget Hundvåg

Hundvåg er allerede klar for 5.divisjon neste sesong og har hatt en tung sesong i 4.divisjon avdeling 01. Dette er første gangen på over 30 år at Hundvåg skal spille på 6. nivå. De står med tre poeng totalt denne sesongen, og disse poengene kom hjemme mot MIL etter en sen 1-0 scoring etter dødball. Dennis Mumini fikk æren av å sette den ballen i mål til ellevill jubel hos både spillere og trenere.

Bjørn-Jarle Håland er lagets trener og er den tredje treneren denne sesongen. Mentor Muller startet sesongen som trener, men ga seg etter hvert. Tor Magne Madsen kom inn som en midlertidig løsning, mens Håland kom til klubben i sommer. Det har vært en kabal med å rekruttere spillere til ett lag som har manglet gode opplevelser i det siste. Samtidig er de nok veldig motiverte for flere poeng når de tar den korte turen gjennom tunnellen i morgen. Dette er en kamp de har satt ring rundt en stund og det kommer nok garantert til å smelle fra start av.

 

Hjemmelaget MIL

Vi står med ett poeng på de fem siste kampene og har hatt noen tøffe opplevelser. Sist ble det 1-10 borte mot et sterkt og solid EIK 2-lag. Her var vi rett og slett underlegne, men alltid kjedelig å få såpass mange mål i sekken. Likevel er det ikke mer enn tre poeng vi gikk glipp av og motivasjonen inn mot morgendagens kamp er stor. Hvis vi skal ha mulighet til å holde oss i divisjonen så bør vi ha tre poeng i morgen – og det har vi stor tro på at vi kan få til!

I tillegg har nok guttene en trang til å revansjere tapet i sommer. En kamp hvor vi var best sett under ett, men hvor vi var for ineffektive foran mål. Det meldes om en god økt på trening onsdag og en sulten gjeng som er på jakt etter poeng. Det kan nok også dukke opp noen overraskelser i troppen, så her er det bare å møte opp!

Kampen har avspark klokken 18:00 på Tau Stadion.

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL