Klepp borte

Før kampen: Klepp IL

A-lag herrer står ovenfor en viktig kamp i morgen når vi tar turen til Klepp for å møte traktortrøyene.

Hjemmelaget Klepp

Fredag kveld møtes nummer 11 og nummer 12 på tabellen. Per nå er plass nummer 11 trygg grunn, mens nummer 12 betyr nedrykk til 5.divisjon. Klepp ligger på nedrykk, men kun to poeng bak MIL og det er derfor en veldig viktig kamp for begge lag. Klepp kommer fra en viktig 2-0 seier borte mot Hundvåg etter scoringer av Alexander Hjelmhaug og Anton Moi. Klepp mistet før sesongen mange sentrale spillere og har på mange måter startet litt på nytt. Det har gjort at laget har hatt en utfordrende sesong så langt, men de har også forhåpninger om å holde plassen i divisjonen.

Laget trenes av rutinerte Tommy André Velde og vi slo de 4-1 på hjemmebane i april. Da hadde vi god kontroll på kampen og ledet tidlig 2-0. Klepp reduserte til 2-1, men MIL puttet to mål mot slutten av andreomgangen og vant komfortabelt. Samtidig forventes det et lag som har mobilisert for å ta poeng mot oss i morgen. De er i dytten med seieren mot Hundvåg og ønsker selvsagt å ta sin andre strake seier.

 

Bortelaget MIL

Vi kommer fra et 3-1 tap hjemme mot Bryne 2 på mandag. En kamp hvor vi ikke klarte å løfte oss til vårt beste nivå og hvor vi kun var skikkelig på høyde med bortelaget i siste halvdel av førsteomgangen. Andreomgangen klarte vi ikke å etablere ett press på Bryne, og jærlaget tok med seg alle tre poengene hjemover.

Selv om spillere har forsvunnet ut fra laget vårt i løpet av sesongen så har vi en solid tropp med gode fotballspillere. I morgen stiller vi forhåpentligvis en full tropp etter at både Samuel Spørkel og Bato Zenunovic er ferdig med å sone karantene for gule kort. Det er tøff kamp om plassene og vi gleder oss til kamp.

Hvis du har anledning – ta turen ut til Klepp Stadion i morgen. De har flotte fasiliteter og du sitter godt under tak.

Kampen har avspark klokken 19:00!

Heia MIL!

 

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!