Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

På fredag er det duket for den antatt tøffeste kampen så langt denne sesongen for MIL A-lag herrer når Madla 2 kommer på besøk.

 

Bortelaget Madla 2

Madla 2 er det mestscorende laget i divisjon med sine 36 scoringer. De har variert litt i prestasjonene, men foran mål har de virkelig levert. Midtspiss Leo Robertsen er lagets toppscorer med 8 scoringer og ligger på fjerdeplass på toppscorerlisten. De kongeblå fra Stavanger åpnet sesongen bra og stod med 13 poeng på de første fem kampene, men har siden det tapt 3 av 4 kamper. Nå sist ble det tap hjemme mot Havørn etter en tett og jevn kamp hvor Madla 2 kunne scoret flere mål, men hvor de gikk målløse av banene.

Vi tapte mot Madla 2 i siste treningskamp før sesongen og det var ingenting å si på at vi reiste hjem med ett tap i den kampen. Det unge Madlalaget var bra og straffet oss hardt ved flere anledninger. Vi slet litt med å finne strukturen i den kampen, men vi har heldigvis kommet oss siden den gang. Madla 2 trenes av Jostein Fundingsland som tidligere har bodd på Jørpeland og trent diverse aldersbestemte lag i Staal. Sønnen til Jostein, Jakob er lagets kaptein og sjefen bak i midtforsvaret. Madla har stort sett stilt en jevn og stabil tropp, men det er alltid spennende å se hvilket lag som møter oss i morgen. Dette blir nok uten tvil den tøffeste testen vi står overfor så langt denne sesongen, selv om vi har tapt poeng både mot Hundvåg og Havørn tidligere.

 

Hjemmelaget MIL

Etter 0-0 borte mot Havørn den 30. april så står vi med fire strake seiere. Nå sist endte det 5-1 borte mot Havdur på naturgress – en kamp hvor vi styrte det meste. Kaptein Sigurd Kleven noterte seg for to scoringer, mens de tre siste ble satt inn av Vebjørn Kjellevold, Isak Mannes Lillesund og Tristan Watland Oftedal. Seieren mot Havdur gjorde at vi befestet tabelltoppen, men der ligger vi nå likt med Havørn som har en kamp mer spilt. Vi er det laget i serien som har sluppet inn færrest mål – og det er ingen tvil om at vi må fortsette den trenden hvis vi skal ta tre poeng på fredag.

Troppen vår er fortsatt stor og 20 forskjellige spillere har startet kamper for oss så langt de første ni kampene, mens ni andre spillere har kommet inn fra benken. Noe forfall er naturlig, men det er også viktig å få brukt den gode troppen vi har. I morgen kan vi love at minimum en spiller får sin første kamp fra start av – og det er veldig kjekt at flere melder seg på.

Ta turen til Tau Stadion på fredag klokken 19:00 for å se om MIL klarer å fortsette den gode formen!

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL