Mastra borte

Før kampen: Mastra IL

På søndag klokken 14:00 skulle vi egentlig møtt Mastra på bortebane, men kampen er nå flyttet til førstkommende mandag klokken 19:45! 

Hjemmelaget Mastra tok kontakt med oss på fredag for å informere om at de hadde store skadeproblemer og slet med å stille lag til søndagens kamp. De var åpne på at vi kunne vinne på walkover og ta de tre enkle poengene, men verken trenerteam eller spillergruppe ønsket det hos oss. Derfor fant vi til slutt en løsning hvor vi møtes på mandag 19:45 på Rennesøy fotballbane. Vi gleder oss til kamp og håper på en ny god prestasjon fra våre gutter.

Hjemmelaget Mastra

Mastra har på det jevne levert en god sesong, og har på mange måter fulgt opp en solid fjorårssesong. Etter sommeren har likevel laget hatt store skadeproblemer, men de står samtidig med syv poeng på de siste tre kampene. Sist kamp endte det 2-2 borte i lokaloppgjøret mot Finnøy. Finnøy tok ledelsen i kampen, men Mastra snudde før kampen var halvspilt. Etter 69 minutter utlignet Håkon Kavli og sluttresultatet ble 2-2. Mastra sin toppscorer Erling Håvarstein ble utvist like før pause og spiller heller ikke kampen mot oss på mandag.

Laget fra Mosterøy og øyene rundt ligger på en 6.plass på tabellen. Det har blitt 31 poeng på 20 kamper og 18 av disse poengene er kommet på hjemmebane. På eget kunstgress slipper de inn få mål og det er kun MIL og Vaulen som har sluppet inn mindre på hjemmebane denne sesongen. Anders Bjørnsen trener laget sammen med Alexander Teigen som i fjor og de har klart å skape et lag som det er vanskelig å ta poeng mot. Vi slo laget 2-1 knepent på hjemmebane i fjor, mens vi vant mer solide 6-0 på hjemmebane i juni. Samuel Mekonnen puttet to mål denne kampen, og de resterende målene ble satt inn av Sindre Gerhardsen, Ivar Øidvin, Arild Eie og et selvmål fra Leif Halvor Torsen.

 

Bortelaget MIL

Vi kommer fra en flott 2-0 seier hjemme mot et bra Vardeneset 2-lag. Jørgen Sandvik og Samuel Spørkel stod for scoringene der. En kamp hvor vi var solide og skapte flere gode muligheter, men hvor det ble med de to scoringene. Det er blitt sagt gang på gang denne sesongen, men det er virkelig imponerende å se hva laget har fått til. 20 seiere av 20 mulige er det ingen i Norge som kan matche – og vi er stolte av det trenere og spillere har skapt. Målet er nok helt klart å vinne de to resterende kampene, men vi er samtidig klar over at det ikke bare er å møte opp for å få poeng. Jobben må gjøres, og første hinder på veien er mandag.

MIL-spillerne har holdt seg i skinnet denne sesongen og vi har kun hatt to spillere ute med karantene gjennom disse 20 kampene. Likevel er det fire spillere som må stå over siste seriekamp mot Vaulen på hjemmebane hvis de pådrar seg et gult kort på mandag. Brage Woie, Jørgen Sandvik, Hallgeir Storevik og Steffen Helgeland står samtlige med tre gule kort denne sesongen – så her er det bare å holde seg innafor.

Vi gleder oss til kampen på mandag og håper på ny jubel!

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL