Mastra hjemme

Før kampen: Mastra IL

Det har gått litt over en uke siden vi slo Staal Jørpeland 2 på Jørpeland og inntok tabelltoppen i 5.divisjon avdeling 03. Etter den kampen har både Hundvåg og Madla 2 passert oss på tabellen, men disse lagene har henholdsvis to og èn kamp mer spilt. I tillegg er det veldig jevnt rundt MIL på tabellen.

Bortelaget Mastra

Mastra er ett lag som vi tidvis har slitt med opp gjennom de siste årene. Det har riktignok blitt seier i de tre siste seriekampene, men foruten en solid 6-0 seier på hjemmebane i 2022 så har det vært jevne kamper hvor vi har vunnet med ett mål. I fjor måtte vi også gi tapt borte på Rennesøy i Rogalandscupen etter 1-2. Mastra er et lag som er vondt å møte. De er fysisk solide og har mye rutine i laget og flere spillere med bra tempo i seg. De gir seg aldri og er et lag som har evne til å mobilisere når de møter lag som ligger over de på tabellen.

Denne sesongen har startet varierende for Mastra sin del. De står med 9 poeng på de 8 første kampene, men seks av disse poengene har faktisk kommet på bortebane. De har slått Sunde (3-2), Siddis (3-2) og Fiskå (5-1), mens det har blitt tap mot Våganes (0-2), Hundvåg (2-3), Madla 2 (0-6), Buøy (1-4) og Havørn (1-2). Kantspiller Mats Marius Ueland er lagets toppscorer med fire mål på 8 kamper. I tillegg til nevnte Ueland er det også viktig å nevne tankspissen Erling Håvarstein og kantspiller Tom Erik Aske. De utgjør den største trusselen til Mastra offensivt, mens Vegard Håvarstein er den som tar unna mer defensivt.

Det blir på ingen måte en lett kamp for MIL på fredag og vi trenger virkelig ta denne motstanderen på alvor. Det er ett godt lag som garantert kommer til å kjempe på hver ball!

 

Hjemmelaget MIL

Vi kommer som nevnt fra en solid 3-2 seier borte mot Staal Jørpeland 2. En kamp hvor vi kom under 2-0, men hvor vi de siste 20 minuttene snudde kampen. Vi står med 16 poeng på syv kamper og foruten tapet borte mot Hundvåg og uavgjort borte mot Havørn så har vi vunnet resten. På hjemmebane er vi ubeseiret med 3-0-0 og målet vårt må være å kunne være ubeseiret her også etter Mastrakampen. Det er ingen lag i avdelingen som har sluppet inn færre mål enn oss (9 baklengs), men det er fire lag som har scoret flere mål. Vi har ni mål på de to siste kampene – så vi håper vi er på gang med noe her.

Det har vært veldig kjekt med mange på tribunen for å støtte oss denne sesongen. Vi setter veldig stor pris på alle som møter opp – og dere bidrar til at rammen rundt kampene våre er perfekt. Tusen takk! Forhåpentligvis tar dere også turen til oss på fredag. Kampen har avspark på Tau Stadion klokken 19:00!

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur