Mastra hjemme

Før kampen: Mastra IL

På fredag spiller A-lag herrer sin siste hjemmekamp før ferien i det som forhåpentligvis blir tre nye poeng, men Mastra har skumle hensikter!

Mastra IL

Mastra ligger plassert midt på tabellen med 15 poeng på sine ni første kamper. De har vist at de er kapable til å slå alle lag i divisjonen og beseiret blant annet Vaulen 2-1 på hjemmebane tidligere i sesongen. Laget trenes av Anders Bjørnsen som også har med seg Alexander Teigen. Mastra er et solid og fysisk lag som har gode spillere i hvert ledd. Erling Håvarstein øverst på topp har i år igjen hatt en solid sesong og står bokført med 10 scoringer. Sammen med Tore Aske og Mats Ueland utgjør de en farlig duo på topp. På midtbanen har de foran sesongen hentet inn Tobias Lunde som har hatt flere sesonger i 3. og 4.divisjon for blant andre Madla og Randaberg. Når han nå kom hjem igjen til Mastra så har han vist seg å være en solid forsterkning. I backrekka finner vi kaptein Vegard Håvarstein sammen med flere andre rutinerte karer, så her er det mye solide fotballspillere.

I fjor spilte Mastra i samme avdeling som oss og vi møtte de en gang hjemme på Tau Stadion. Da vant vi 2-1 etter to tidlige scoringer av Jørgen Sandvik og Samuel Spørkel. Dette var en tett og jevn kamp, og når Vegard Håvarstein fikk headet inn reduseringen seks minutter før slutt så ble det et press mot MIL-målet. Vi sto unna for presset og vant til slutt kampen, men det var en jevn og hard fysisk batalje. Mastra kommer fra jubileumsfest og seier hjemme mot Finnøy forrige lørdag. Da endte det til slutt 4-1 til hjemmelaget, selv om det var bortelaget Finnøy som tok ledelsen. Nevnte Erling Håvarstein ble kampens helt med hattrick.

 

MIL

Trenerteamet og laget til MIL har så langt hatt en optimal start på sesongen og står med 27 poeng på ni kamper. Det vil si at vi er det eneste laget som ikke har avgitt poeng så langt denne sesongen. Det er strålende tall og vi er imponerte over hvordan laget har sett ut så langt denne sesongen. Forrige kamp borte mot Vardeneset 2 kunne vært et potensielt bananskrell, men guttene gjennomførte en strålende kamp og hadde god kontroll kampen gjennom. En skikkelig lagseier som til slutt endte 6-1. Vi merker likevel at det å ta poeng fra MIL er noe som lag motiverer og mobiliserer seg for og det at vi klarer å holde rett fokus og rett spenningsnivå er viktig.

Det gjenstår to kamper totalt før vi tar ferie. Mastra nå på fredag og opprykksjagende Vaulen borte neste torsdag. To tøffe lag som vil by på problemer, men vi vet at hvis vi er på vårt beste så er vi vanskelige å slå. Førsteomgangen mot Tjensvoll og hele kampen mot VBK 2 var meget bra og vi har mye solid spill å bygge videre på.

Det var gledelig å se at såpass mange tok turen for å støtte oss borte mot Vardeneset 2. Kampstart klokken 20:00 og en mandagskveld er ikke optimalt, men spillerne og trenerne setter stor pris på oppmøte. Forhåpentligvis kommer det også en god gjeng på fredagens kamp for å lage en god ramme rundt kampen. Kampen har avspark klokken 19:00 og det blir selvsagt kiosk og speakertjeneste. Vel møtt til vårens siste hjemmekamp!

 

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL