Serierunde 1 - Buøy

Før kampen: MIL – Buøy

Endelig er vi i gang, og for en seriestart det blir! Det som nå kan betegnes som et lokaloppgjør åpner ballet og det er solide Buøy som kommer på besøk til Tau Stadion førstkommende fredag klokken 19:00!

Buøy

Buøy er spådd å ligge i toppen av årets 5.divisjon avdeling 03 og har et solid mannskap med mye rutine i laget. De trenes av tidligere Vidarkaptein og Buøygutt Daniel Berntsen som tok på seg oppgaven i 2020. Det har jo bare blitt med den halve sesongen i 2021 hvor laget til slutt endte på en 5.plass med 17 poeng på 10 kamper. I tillegg hadde laget stor suksess i OBOS-cupen hvor de blant annet slo ut MIL på vegen. I finalen slo de 4.divisjonslaget Kopervik 2-1 etter ekstraomganger. Et Koperviklag som var veldig nære et opprykk til 3.divisjon i fjor, så det hersker liten tvil om at Buøy blir å regne med denne sesongen også.

I tillegg til å være trener bidrar også Daniel Berntsen som en av lagets viktigste spillere. De har som nevnt en rutinert tropp, og har blant annet navn som Martin Haaland, Andrè Talge og Kent Johnny Klungland i troppen. Talge er virkelig en håndfull å håndtere for ethvert forsvar i denne divisjonen og bokførte seg med mål i annenhver kamp i fjor. Nevnte Berntsen spiller midtstopper og er en stor trussel på offensiv dødball. I vinter har laget spilt mot motstand fra forskjellige divisjoner, men har møtt både Sunde og Hundvåg som hører til i 4.divisjon. Det har her blitt knepte 2-0 og 1-0 tap, men her har de vært fullt på høyde med motstanderlagene.

 

MIL

MIL hadde generalprøve borte mot Klepp rett før påske, en kamp som endte 2-2 etter scoringer av Samuel Spørkel og Brage Woie. En kamp hvor vi var gode, men hvor vi ser at vi har forbedringspotensiale i begge bokser. Ny trener for året Knut Hoås Foldøy har overtatt en god gruppe fra forgjengeren Ingar Bergeland og har også fått inn noen gode forsterkninger som vi vil få se mye til utover i sesongen. Det rapporteres om god stemning i gruppen og spillerne virker klare. Noen skader er det i troppen, men vi stiller slagkraftig på fredag!

Vi gleder oss veldig til fredag, og det er alltid noe ekstra med seriestart. Forhåpentligvis vil laget kjempe helt i toppen, og da er vi avhengig av en god start. Likevel er vi klare for utfordringen og skal skape problemer for bortelaget. Det er meldt 17 grader og fantastisk vær på stadion fredag, så her anbefaler vi virkelig å møte opp! Det blir åpen kiosk, speakertjeneste og garantert god stemning.

 

Siste fem oppgjør mellom lagene

30.09.21: MIL – Buøy 5-6 (eeo, OBOScupen)
07.08.17: MIL – Buøy 0-1 (4.divisjon avdeling 01)
30.03.17: Buøy – MIL 2-2 (4.divisjon avdeling 01)
25.06.15: Buøy – MIL 1-2 (4.divisjon avdeling 02)
09.04.15: MIL – Buøy 0-0 (4.divisjon avdeling 02)

 

Buøy – MIL har avspark klokken 19:00 ikveld!

Heia MIL!

 

 

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur