Randaberg 2 hjemme

Før kampen: Randaberg 2

På fredag er det duket for ny hjemmekamp når rekrutteringslaget til Randaberg tar turen til Tau. Kampen har avspark på Tau Stadion klokken 19:00. Her får du forhåndsomtalen før kampen.

Randaberg 2

Randaberg 2 hadde en verst tenkelig start på sesongen og stod med 0-0-5 på de fem første kampene. I den femte kampen møtte laget MIL og endte med en solid 7-2 seier til MIL-guttene etter tre mål av Samuel Spørkel, to mål av Jarand Veland og et hver fra Asgeir Austigard og Brage Woie. Man så likevel allerede til den kampen at laget som hadde vært et rent kompislag fikk enkelte spillere til å disponere fra A-laget i 4.divisjon. Etter de fem kampene fant laget bedre form og står med 5-3-2 på de 10 neste kampene.

Forrige kamp endte 4-2 hjemme mot Finnøy, selv om bortelaget tok ledelsen allerede etter 1 minutt spill. Erik Brathetland noterte seg for to scoringer den kampen og er lagets toppscorer med seks mål på 13 kamper. Fire av disse er kommet de siste to kampene, så dette er en formspiller å se opp for. Den gode formen laget har opparbeidet seg gjør at de nå ligger trygt plassert på 7. plass med 17 poeng, og kan med seier på Tau få heng på Mastra som ligger plassen over.

Randaberg 2 er et lag vi har hatt flere oppgjør med de siste sesongene og på de syv siste kampene står vi med 6-1-0 og solide 32-8 i målforskjell, men vi har ikke holdt nullen mot laget siden april 2014.

 

MIL

Det var knyttet stor spenning til hvordan MIL skulle svare på den fantastiske vårsesongen etter en lengre sommerferie, men sammen med et solid trenerteam ledet av Knut Hoås Foldøy har vi sett et lag som virkelig har fortsatt den gode formen i starten på høstsesongen. Først ble Buøy slått 5-0 på bortebane, før vi slo Jarl hele 7-0 forrige hjemmekamp. Mange spillere har blitt involvert og mange er i god form. Vi har satt oss selv i en fantastisk situasjon og er i skrivende stund åtte poeng foran Staal Jørpeland 2 og Vaulen på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Vi er et av få lag i Norge som er ubeseiret så langt og det å vinne 13 av 13 mulige er meget imponerende. Det vitner om en solid og sulten gjeng som presterer godt i kamp og trening. Nøkkelen utover høsten er å beholde denne sulten og denne entusiasmen i laget, for det er ingen tvil om at MIL nå er laget som skal slåes. Randaberg 2 er første hinder på fredag!

Det er ekstremt kjekt å se at så mange tar turen for å støtte oss og at vi klarer å lage så god stemning rundt A-lagskampene. Sist bikket vi 150 mann og vi håper på det samme førstkommende fredag. Kampen har avspark klokken 19:00 på Tau Stadion.

 

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL