Randaberg 2

Før kampen: Randaberg 2

Allerede i morgen er det duket for ny kamp for A-lag herrer. Vi reiser til Randaberg for å møte Randaberg 2 som har hatt en tøff åpning på sesongen.

Randaberg 2

Hjemmelaget Randaberg 2 står med tre strake tap så langt denne sesongen med 14 baklengsmål og tre scorede mål. Laget endte i fjor på en 9.plass i 5.divisjon avdeling 3 og er på mange måter et eget lag i klubben og ikke et rent rekrutteringslag til A-laget. Laget trenes av Arve Sem-Henriksen Jr. som også er spiller på laget og består av en kompisgjeng som for noen år siden gikk sammen for å starte Randaberg C-lag. De fleste spillerne har spilt hele oppveksten i Randaberg og flere har også vært innom A-laget tidligere. Både i de siste årene, men også for 5-6 år siden. Lagets kaptein er Henrik Halsnøy som har en sesong bak seg i 3.divisjon med Randaberg i 2015 og som ellers har spilt mest i 4. og 5.divisjon.

Vi møter nok et lag i morgen som er veldig klare for å ta sine første poeng for sesongen. De er nok neppe fornøyd med starten selv, og er motiverte for å møte MIL som ligger på 2.plass.

 

MIL

MIL kommer fra sin tredje strake seier av tre mulige og solide 3-0 hjemme mot det laget som da var serieleder, Madla 2. Dette var en kamp hvor vi var meget solide defensivt og hadde god kontroll på blant annet Madlaspiss Andrè Torgersen Rossavik som hadde scoret to mål i forrige A-kamp. Dermed fikk vi vår andre kamp med å holde nullen på rad og håper vi klarer å gjenskape denne prestasjonen også i morgen. Det var gledelig å se at både Brage Woie og Asgeir Austigard var tilbake fra skade mot Madla 2 og begge hadde gode innhopp. Begge disse vil nok få mer spilletid i morgen, og vi ser frem til å se de i aksjon sammen med resten av laget.

Vi gleder oss til kamp i morgen, og håper du tar turen for å støtte oss!

Kampen har avspark på Randaberg klokken 19:00!

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur