Sandved hjemme

Før kampen: Sandved IL

Både opprykket og ubeseiret gjennom serien er for lengst sikret, og i går kom også puljen for 4.divisjon 2023. Vi gleder oss til neste sesong, men før vi tar helt ferie så er det kniving om hvem som blir kretsmester i 5.divisjon. Første hinder på veien er solide Sandved. Med tap her så er vi ferdigspilte for sesongen, mens vi med seier går videre til finalen hvor vi møter Torvastad. Sandved kommer til Tau Stadion i morgen onsdag for kamp og vi ser frem til kampen mot virkelig tøff motstand!

 

Bortelaget Sandved IL

Sandved har hatt en jubelsesong og vant 5.divisjon avdeling 2 på overbevisende måte. Laget tapte kun en kamp gjennom hele sesongen og hadde i tilleg en uavgjort. Forutenom det så ble det 20 seiere. I tillegg slapp laget kun inn 15 mål, noe som er vannvittig imponerende tall. Yngve Hagen er lagets spillende trener og han tok over laget i januar 2021. Foruten å være en solid fotballspiller som har vært innom Austrått og Ålgård så har han vist seg som en veldig god trener. Yngve har med seg broren Thomas Hagen på trenerbenken som også er en velkjent person i lokalfotballen. Sammen har de fått gang på en solid og slagkraftig tropp som garantert vil gi oss tøff kamp i morgen.

Med 15 baklengs gjennom sesongen så sier det seg selv at de har vært solide defensivt. Fredrik Rogne, Mikal Klungtvedt og Øystein Nesse har dannet en god stoppertrio av gode forsvarsspillere, men også som er gode med ball. De har en hardtarbeidene midtbane og to vingbacken med solid tempo. Øverst på topp finne vi Håvard Rosseland Johansen (58 mål på 44 kamper siden 2019) og toppscorer Jan Eftestad Røgenes som scoret solide 28 mål på 22 kamper denne sesongen. Her vil vi virkelig få noe å bryne oss på!

 

Hjemmelaget MIL

En strålende sesong med seier i 22 av 22 mulige kamper har virkelig satt spor og medier både lokalt og regionalt har satt stort fokus på rekken vår. Når er den forseglet og innrammet og vil bli stående til evig tid. En sterk prestasjon av spillere og trenerteam. Opprykket var særdeles fortjent og vi planlegger for en tøffere sesong i 2023. Vi vet vi møter tøffere motstand i 2023 og vi får en god pekepinn hvor listen ligger på onsdag når Sandved kommer på besøk. De er et solid lag som på overbevisende vis tok førsteplassen og vil nok være det tøffeste laget vi har møtt så langt denne sesongen. Det er alltid kjekt å møte gode fotballag og vi stiller en slagkraftig og sterk tropp til morgendagens kamp.

Som nevnt innledningsvis så er puljene i 4.divisjon for 2023 kommet ut. Vi møter ikke Sandved i seriespill neste sesong, men får en tøff sørpulje med følgende lag: Brusand, Bryne 2, EIK 2, Frøyland, Hundvåg, Klepp, Randaberg, Rosseland, Sola, Stavanger, Vardeneset, Varhaug og Vidar 2.

Vi håper at mange tar turen til Tau for å støtte oss i kampen mot finalen i kretsmesterskapet. Kampen går på Tau Stadion og har avspark klokken 19:00. Vel møtt!

Heia MIL!

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur