Jarl hjemme

Før kampen: SK Jarl

Første hjemmekamp denne høstsesongen blir spilt førstkommende fredag og det er Sportsklubben Jarl som kommer på besøk.

Fire siste oppgjør mellom lagene

28.04.2022 | Jarl – MIL 0-2 | 5.divisjon avdeling 3

Vårens oppgjør endte 2-0 til MIL etter at vi ledet 1-0 til pause. En kamp hvor vi ikke fikk spillet til å flyte helt, men hvor Samuel Spørkel dukket opp og satte inn 1-0. Jarand Veland satte inn 2-0 i andreomgangen og en ny trepoenger til MIL.

08.05.2017 | MIL – Jarl 0-3 | OBOS-cup

I 2017 møtte vi laget i OBOS-cupen eller Rogalandscupen som det het da. Jarl var solide og MIL var det stikk motsatte. Det endte 3-0 til Jarl på Tau og MIL var ute av cupen.

14.10.2016 | Jarl – MIL 1-2 | 4.divisjon avdeling 2

I oktober 2016 hadde vi siste serierunde på Jarlabanen. Premissene var satt at med MIL-seier så ville vi ta førsteplassen i 4.divisjon avdeling 2 foran Vaulen. Det var ingen opprykk denne sesongen grunnet omlegging av divisjonssystem, men likevel store prestisje i å ta puljeseieren. MIL slet lenge denne kampen og Trygve Alexander Lende sin scoring for Jarl sendte støkken i MIL-gjengen. Heldigvis dukket daværende spillende trener Eirik Jøssang opp ved to anledninger og førte til at MIL tok puljeseieren.

09.06.2016 | MIL – Jarl 7-0 | 4.divisjon avdeling 2

Samme sesong slo vi Jarl med stor margin på Tau på våren. Det ble 7-0 etter tre scoringer av Henning Tjøstheim og en scoring hver av Vegard Aas, Eirik Jøssang, Sondre Strømnæss og Stian Nag.

 

Sportsklubben Jarl

Jarl trenes av Endre Tangen som har hatt laget i over ti sesonger nå. En imponerende prestasjon i seg selv. Jarl ligger på 9.plass av 12. lag og har hatt en varierende sesong. De har vært uheldige med skader på flere nøkkelspillere, men det ser ut til at både Harald Nedreskår og Trygve Alexander Lende er spillerklare. Simon Lennart Austnes som tidligere har vært i MIL er en viktig spiller i de bakre rekker hos Jarl, men også han har slitt litt siste tiden. Det ser likevel ut til at Simon rekker kampen og får spille mot sin kompis, Asgeir Austigard.

Jarl åpnet høstsesongen med å tape 2-1 hjemme for Finnøy og er nok garantert revansjesugne på å kapre sine første poeng i høst. Med seier på Tau så har laget mulighet til å klatre forbi både Randaberg 2 og Vardeneset 2. Vi vet at det er kvaliteter i dette Jarl-laget, selv om de har variert veldig i prestasjonene. Vi slet med å finne åpninger på hjemmebane mot Jarl, og de har også slått blant annet Finnøy borte og Vaulen hjemme. Morten Husvæg er lagets toppscorer med fem mål.

 

MIL

MIL-guttene fikk en fantastisk åpning på høstsesongen med sterke 5-0 borte mot Buøy. Samuel Spørkel og Ivar Øidvin scoret to mål hver, mens Arild Eie noterte seg for en nettkjenning. Dermed står vi med seier i 12 av 12 kamper og innehar førsteplassen i 5.divisjon avdeling 3. Det er en strålende prestasjon av spillergruppen og ikke minst trenerapparatet. Laget engasjerer og det er gøy å se at mange vil se kampene våre. Forhåpentligvis dukker det opp en del også på fredag. Momentumet som laget har opparbeidet seg er bra, men vi vet også at Staal Jørpeland 2, Vaulen og Madla 2 ikke har gitt opp kampen om å ta førsteplassen. Så her gjelder det å holde fokus i hver enkelt kamp.

Kampen på fredag blir også den siste kampen til Ivar Øidvin i denne omgang. Han flytter tilbake til Bergen på studier, men vi håper at vi får sett litt mer til han etter hvert. Ivar har vært en fantastisk tilvekst i gruppen og har hevet nivået. Åtte mål på sine fem kamper lar seg høre og vi håper at han også kan finne nettmaskene på fredag.

Dermed er det ingen god grunn til å holde seg hjemme! Møt opp på Tau Stadion klokken 19:00 førstkommende fredag når MIL tar i mot Jarl til kamp i 5.divisjon avdeling 3!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!