Jarl borte

Før kampen: SK Jarl

SK Jarl

Det er duket for ny kamp for herrelaget vårt i 5.divisjon, og denne gangen er det Sportsklubben Jarl som et motstander. Et lag vi ikke har møtt i seriesammenheng på en stund, men et lag som smadret oss i en treningskamp like før pandemien. Da ga ikke bruntrøyene seg før det stod 6-0 på måltavla. Forhåpentligvis vil prestasjonen vår være bedre på torsdag.

Laget trenes av Endre Tangen som har vært trener for laget i lang tid. Den tidligere Vikingspilleren er faktisk inne i sin 10`ende sesong som trener for de brune fra Hillevåg, og har i år med seg Harald Nedreskår som spillende assistenttrener. I fjor gikk det litt trått for laget som endte på en 9.plass i 5.divisjon avdeling 2, men de fikk en veldig solid start på sesongen etter å ha slått Finnøy 4-2 på Leikvoll i serieåpningen. Laget tok ledelsen etter 21 spilte minutter etter mål fra Rune Bjerland Risanger. Trygve Alexander Lende økte til 2-0 kun seks minutter senere, mens det var Morten Husvæg og Gisle Stave Moe som sørget for de to siste målene.

Det har vært bevegelse i spillertroppen til Jarl de siste sesongene og de er flinke til å knytte til seg studenter og lignende som flytter til Stavanger. Aleksander Gundersen kom inn foran denne sesongen og er en veldig bra spiller på dette nivået. Han figurerer for det meste på kanten og har som oppgave å mate spiss Sebastian Bernhard Titlestad med innlegg. Titlestad er en Jarlgutt som er stor, sterk og en god målgjører. Det vitner 52 mål på 75 Jarl-kamper om. Spillende assistent Harald Nedreskår bidrar med mye rutine fra sin midtbaneposisjon og er kjent for å jobbe utrettelig for

laget sitt. Bakover i banen har vi en tidligere MIL-kjenning. Simon Lennart Austnes spilte 10 seriekamper for MIL i 2018-sesongen og har de siste sesongene spilt for Jarl. Vi har fått Godøyværingen i tale, og han gleder seg til å møte gamle lagkamerater.

– Forhåpentligvis får vi en reprise fra treningskampen i 2020. Håper og tror at det blir en jevnspilt kamp mellom to lag som ønsker å spille ball. På spørsmål på hvilke tidligere lagkamerater han ber Jarlguttene være obs på svarer han følgende; – Jeg har ikke full oversikt over troppen til MIL, men om Asgeir er tilbake i troppen så er det særdeles viktig at han ikke får en god kamp. I tillegg har jeg på minnet Brage Woie sine lange og kjappe steg som kan bli utfordrende å stoppe. 

Vi ønsker selvsagt Simon lykke til på torsdag og håper han vinner det meste denne sesongen. Foruten de to kampene mot MIL.

 

MIL

Vi gjorde en god innsats i serieåpningen mot Buøy IL hvor vi til slutt vant 4-1. 160 tilskuere hadde møtt opp på Tau Stadion for å støtte laget og det er vi veldig takknemlige for! Selve kampen var solid av samtlige MIL-spillere og vi var gode både offensivt og defensivt som lag. Seieren ga oss tre poeng, men det er liten tvil om at vi nok ikke har plass til mange feilskjær denne sesongen for å kapre førsteplassen. Opprykksfavoritt Vaulen startet sesongen solid, sammen med toerlagene i pulja så her bør vi forlenge den gode prestasjonen som vi viste mot Buøy. Hallgeir Storevik fikk seg en trøkk i kampen mot Buøy så han er usikker til kampen. I tillegg har vi noen som er på vei tilbake fra skade som nærmer seg. Uansett vil vi stille en meget god og slagkraftig tropp og skal gjøre vårt til at poengene blir med hjem til Tau!

 

Siste tre oppgjør mellom lagene

08.05.2017: MIL – Jarl 0-3 (OBOS-cupen)
14.10.2016: Jarl – MIL 1-2 (4.divisjon)
09.06.2016: MIL – Jarl 7-0 (4.divisjon)

 

Kampen har avspark på Jarlabanen klokken 19:00 førstkommende torsdag!

Møt opp for å støtte MIL-guttene!

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL