Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Endelig er det klart for kamp igjen for A-lag herrer. Etter at vi hadde fire kamper på to uker, så har vi nå gått to uker uten kamp. Forrige gang spillerne var i aksjon var borte i 0-0 kampen mot Havørn.

Bortelaget Sola 2

Sola 2 har hatt en varierende åpning på sesongen og står med seks poeng på seks kamper. De har slått Buøy hjemme (3-2) og slo nå sist Våganes borte (6-2). Tapene har kommet mot Hundvåg, Siddis og Havørn. De skulle spilt borte mot Fiskå den 30. april, men klarte ikke å stille lag her – så den kampen ble også satt til 0-3. Sola 2 har så langt denne sesongen stilt unge lag med noen innspill fra A-laget.

Sist mot Våganes så ledet de 3-0 etter 18 minutter før hjemmelaget reduserte to ganger. Men på de seks siste minuttene scoret de gule fra Sola tre mål. Zaid Salameh Aldae ble kampens store spiller med tre scoringer. Sola 2 trenes av Ove Rogde og førstelaget deres rykket i fjor opp til 3.divisjon hvor de har hatt en meget sterk åpning på sesongen og ligger nå på en 2.plass. Laget trenes av Oddbjørn Fiskå som har aner fra Ryfylke.

Hjemmelaget MIL

Vi ligger på en 4. plass på tabellen med 10 poeng på 5 kamper. Sist endte det 0-0 borte mot Havørn. En kamp hvor vi var det klart beste laget, men hvor vi slet med å få ballen i mål. Grunnspillet og frispillingen var veldig bra, men vi må bedre kvaliteten på siste tredjedel.

Etter et heftig kampprogram som ble avsluttet med Havørn-kampen så er det godt å ha fått gjennomført flere gode treningsøkter sammen. Vi er over 20 stk på trening hver gang og har en god stemning i laget. Beklageligvis mister vi allerede nå Daniel Ciach som i dag flytter til Bergen hvor han har kjøpt seg hus. Vi ønsker å takke Ciach for sine bidrag – både i kamp, men ikke minst i trening!

Legg merke til at kampstart i morgen er klokken 20:00, men vi ønsker dere hjertelig velkommen til kamp på Tau Stadion onsdag 15. mai!