Sola hjemme

Før kampen: Sola FK

På fredag er det duket for ny hjemmekamp når serieleder Sola FK kommer på besøk. Kampen har avspark klokken 18:00 (!) på Tau Stadion.

Bortelaget Sola

Sola har levd opp til det solide favorittstempelet de hadde før sesongen og har vunnet alle sine fire første kamper. På disse fire kampene har de scoret hele 25 mål, og kun sluppet inn to. De tre øverste på toppscorerlisten hører også til de gulkledde, og Martin Mossmann (7 mål), Tobias Vik Åsbø og Vegard Aasen (begge 6 mål) har virkelig funnet målformen. Øyvind Helle Meling er lagets hovedtrener og han trente også laget i 2022. Da endte laget tredje sist i 3.divisjon og måtte dermed ta den tunge turen ned i 4.divisjon. Målet til klubben er nok å rykke rett opp igjen og de har satt sammen en solid stall som er i rute til dette.

Inn har blant annet Vegard Aasen kommer fra Bryne sitt A-lag. Aasen har spilt toppfotball for både Sandnes Ulf, Vidar og Bryne og har en solid erfaring på dette nivået. Den solide erfaringen har også Pål Fjelde fra Jørpeland som også meldte seg til tjeneste for Sola i 2023. Han startet forrige kamp mot Hundvåg og er også en solid mann for Helle Meling å få med på laget. I tillegg har de hentet inn Martin Mossmann fra Riska og har mange solide unggutter i laget fra før av.

 

Hjemmelaget MIL

MIL kommer fra et surt 1-0 tap borte mot Randaberg i forrige serierunde. En kamp som var preget av en tung og ujevn gressbane førte til få sjanser, og det var hjemmelaget Randaberg som var hvassest inne i begge 16-meterne. Samtidig viste MIL-guttene at vi har noe på dette nivået å gjøre, og at vi kan by på problemer for de fleste lag. Fredagens kamp blir nok vår tøffeste kamp for sesongen og Sola er soleklar favoritt. Samtidig har vi en solid stall som skal yte laget god motstand.

Vi minner om at kampen har avspark klokken 18:00 og ikke 19:00 som vanlig. Møt opp for å støtte de grønne og hvite i en tøff hjemmekamp!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!