Staal 2 borte

Før kampen: Staal Jørpeland 2

En pinsehelg trenger ett lokaloppgjør for å bli fullkomment og du er heldig. I morgen klokken 19:00 sparkes lokaloppgjøret mellom MIL og Staal Jørpeland 2 i gang på Jørpeland Stadion. Ett lokaloppgjør det er knyttet spenning til og hvor det garantert kommer til å smelle.

Hjemmelaget Staal Jørpeland 2

Staal Jørpeland 2 har hatt en varierende åpning på sesongen og står med seks poeng på de første syv kampene. Dette gjør at de innehar 9. plassen på tabellen. Disse seks poengene har alle kommet på hjemmebane etter suverene siffere mot Våganes (7-2) og Fiskå (8-3). På bortebane har det gått litt tråere og der står laget med fire tap på fire mulige.

Staal Jørpeland 2 skulle denne sesongen være en egen treningsgruppe som skulle ta størsteparten av kampene selv, men har etter hvert hatt behov for støtte fra eldre og mer rutinerte spillere. De siste to kampene har Trond Rossemyr, Sigve Kleppa Christensen, Georg André Danielsen, Erlend Danielsen og Lars Edvard Danielsen meldt seg til tjeneste – og etter sigende er også disse klar for lokaloppgjør i morgen. De bidrar med mye rutine i ett ellers ungt Staal 2-lag.

I tillegg blir det spennende å se om vi ser noen tidligere MIL-spillere i elleveren mot oss i morgen. Samuel Mekonnen har spilt noen kamper for rekrutteringslaget og står med syv mål på bare tre kamper. I tillegg startet Karstein Nordbø og Linus Kipperberg Kleppa begge forrige HB-kamp, mens Julian holta Pedersen og Arnbjørn Næss kom inn. Noen spillere blir det nok, og det blir langt fra en enkel oppgave for MIL-guttene i morgen.

 

Bortelaget MIL

Vi kom tilbake på vinnersporet igjen etter at vi slo Sola 2 6-3 forrige onsdag. En kamp hvor vi kom under og snudde, men på en dag hvor langt fra det meste stemte. Samtidig er det veldig godt å ta tre poeng i tillegg til å score seks mål. Jørgen Sandvik ble kampens store spiller med fire scoringer – så det var virkelig gøy å se at Jørgen fant veien til nettmaskene.

Vi står med 3 av 3 mulige på hjemmebane denne sesongen, men vi har virkelig noe å forbedre på bortebane. Der er fasiten 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap. Vi er fullstendig klar over at Staal Jørpeland virkelig ønsker å gi oss god kamp om poengene i morgen og vi må være på vårt aller beste for å ta tre nye poeng. Det er vi likevel i stand til og vi gleder oss til kamp på Jørpeland Stadion.

Forhåpentligvis blir det mange som tar turen i finværet og støtter oss frem mot tre nye poeng mot en god motstander.

Møt opp på Jørpeland Stadion klokken 19:00 på mandag.

Heia MIL!

 

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur