Staal 2 borte

Før kampen: Staal Jørpeland 2

Det nærmer seg toppkamp i 5.divisjon avdeling 03 og vi ser frem til mandagens bortekamp. Etter en strålende start på sesongen for våre gutter med seks seire av seks mulige så leder vi tabellen. Tre poeng bak finner vi Staal Jørpeland 2 som har fem seirer og et tap så langt denne sesongen.

Hjemmelaget Staal

Tapet til Staal kom i fjerde serierunde borte mot Vaulen og foruten dette tapet har de vunnet solid samtlige kamper. Med sine 40 scorede mål er de mestscorende i avdelingen og har også sluppet inn nest færrest med sine 10. Det er kun de grønne og hvite fra Tau som har levert bedre defensivt denne sesongen. Det var i forkant av sesongen knyttet spenning til om Staal 2 ønsket å rykke opp, men all tvil er lagt til side når vi ser hvor  godt de har mobilisert hver kamp. De har en stor og god A-lagstropp som er grunnstammen også for B-laget og per nå er de vår argeste konkurrent i kampen om opprykket. Samtidig er det veldig tidlig i sesongen, og mye kan skje enda.

Det er Marcin Wodka som har hovedansvaret for B-laget og på hjemmebane har laget hans vært uslåelig så langt denne sesongen. Det har tidligere vist seg at det ikke spiller noen rolle om A-laget til Staal spiller lørdag eller søndagskamper for hvordan de har prioritert B-kampen på mandagen og i gårsdagens kamp mot Ullern så hadde de ni spillere på benken, og i tillegg har de seniorspillere som blant andre Sivert Mæhle, Bendik Nag, Bård Stangeland og Sivert Seljeskog i bakhånd for en mulig B-tropp. Det er altså ingen tvil om at vi møter vår så langt tøffeste motstander denne sesongen, men guttene er virkelig motiverte for å vise seg frem fra sin beste side.

 

Bortelaget MIL

Vi kommer fra 5-1 seier borte mot Finnøy etter tre scoringer av Brage Woie, et av Asgeir Austigard og et av Arild Eie. En kamp hvor vi tidvis slapp foten litt av gasspedalen, men hvor vi beviste over 90 minutter at vi var et klart bedre lag enn Finnøy. Knut Hoås Foldøy og hans trenerteam har lagt bak seg en god treningsuke og vi stiller klare for en ny uke med to kamper. Først borte mot Staal i morgen, og så hjemme mot Tjensvoll førstkommende fredag klokken 19:00. Vi har tre poeng ned til Staal, men vil med tap i morgen havne ned på 2.plass på tabellen. Dermed er det tabelltoppen som står på spill og et godt momentum inn mot de siste seriekampene før sommerferien slår inn.

Forrige gang vi møtte Staal 2 på Jørpeland var det riktig gøy å være MIL-er og vi stod igjen med solide 7-0. En kamp hvor det var møtt opp godt over 200 tilskuere og en drøss fra Tau. Vi møter nok et hakket vassere Staal-lag på mandag, men det ventes mye folk til kampen på mandag. Ryktene sier at Staal har planer om å holde kiosken åpen, så det er bare for Tau-folket å kjenne sin besøkelsestid. Guttene trenger støtten denne kampen, og det fortjener de også.

Derfor er oppfordringen klar. Møt opp på Jørpeland Stadion klokken 19:00 på mandag!

Heia MIL!

Våganes hjemme

Før kampen: Våganes FK

Etter Sunde

Helland sikret poeng langt inn i overtiden

Sunde borte

Før kampen: Sunde IL