SIF Hjemme

Før kampen: Stavanger IF

Ny viktig kamp for A-lag herrer som i morgen får besøk av Stavanger IF på Tau Stadion. Merk at kampen har avspark klokken 18:00!

Bortelaget SIF

Stavanger IF startet sesongen ganske bra, og før vi møtte de i vårsesongen så lå de på en 4.plass i 4.divisjon avdeling 01. Nå befinner laget seg på 10.plass – plassen over MIL, men vi har hele seks poeng opp til de sorte og hvite. Laget kommer fra en solid 10-1 seier hjemme mot Hundvåg i forrige runde, og står med to seiere på syv kamper etter ferien. Med tanke på tabellposisjonen så er det et lag som scorer endel mål, men slipper inn nesten like mye.

Mats Kristian Mauset er lagets toppscorer med 15 mål på 15 kamper. Han scoret fire sist mot Hundvåg, og hadde også fire scoringer mot Brusand. Mauset scorte også ett av målene når vi tapte 4-1 på Siffen i slutten av mai. Da ledet vi 1-0 til pause, men en dårlig andreomgang resulterte i at vi tapte kampen. Trener Richard Enge håper nok å distansere MIL bak seg en gang for alle med en seier på Tau i morgen, men vi skal gi de kamp.

Hjemmelaget MIL

Vi kommer fra et kjedelig 3-1 tap borte mot Brusand på mandag. Med en seier i den kampen så hadde vi hatt mulighet til å komme likt med SIF som lå foran oss. Det klarte vi ikke og det er viktig at vi kommer tilbake på vinnersporet og tar mest mulig poeng ut sesongen. Det er mange tette og jevne kamper i avdelingen – så her er det gode muligheter for seier i mange kamper. Samtidig må vi opp på vårt beste for å få det til.

Det blir en spennende kamp i morgen og vi har tidvis vært gode på hjemmebane denne sesongen – så her har vi tro på tre poeng! Merk at kampen har avspark klokken 18:00. Møt opp å støtt MIL-herrene i kampen om tre poeng!

Minner også om at damelaget vårt spiller kamp borte mot Frøyland 2 i morgen. De har hatt en god sesong og viser god progresjon. De ligger midt på tabellen, men har færre kamper spilt enn de over seg på tabellen. Lykke til mot Frøyland borte! Kampen der har avspark klokken 20:00.

Heia MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL