Tjensvoll hjemme

Før kampen: Tjensvoll FK

Det er klart for A-lag herrer sin 8. kamp denne sesongen og forhåpentligvis fortsetter den gode formen til Knut Hoås Foldøy sine menn. Etter den solide seieren borte mot Staal Jørpeland 2 så leder vi serien med seks poeng ned til naboen, men sesongen er lang og ting er langt fra avgjort! Samtidig har vi satt oss i en god situasjon inn mot de neste fire kampene før ferien som det er viktig å opprettholde.

Bortelaget Tjensvoll

Tjensvoll FK er ikke et lag vi har spilt mye mot, men vi møtte de i siste serierunde i fjor hjemme på Tau. Da endte det med en solid 8-0 seier. Tre av målene ble satt inn av Alexander Aukland Schmidt, to av Samuel Spørkel, og et mål hver av Asgeir Austigard, Jonas Fiskå Rypestøl og Orlando Ramos Afonso. Likevel bør nok ikke for mye legges i dette oppgjøret da begge lag sin sesong egentlig var ferdigspilt, og det vise forsåvidt også igjen i lagoppstillingen til Tjensvoll den gangen. Tjensvoll trenes av Trond Røed og laget står med syv poeng på syv kamper. De poengene er kommet mot Jarl (2-1), Randaberg 2 (1-1) og Finnøy (4-1). Vetle Kristoffer Lie og Tor Magnus Kvinnesland Hognestad er lagets toppscorere med to mål hver.

I fjor endte Tjensvoll midt på tabellen, men var av flere spådd å være outsidere til å kjempe oppe i toppen. Det meste av grunnlaget for den spådommen var en solid 2019-sesong hvor de endte som nummer tre bak solide Rosseland og Sandved. Da scoret de mye mål og var veldig toneangivende. Tor Andrè Eskevik, Mohammed Chamdid og nevnte Lie scorte de fleste målene og av disse er det bare Chamdid som ikke er i laget lenger. Det vil si at de offensiv slagkraft som kan straffe oss. Etter opprykk fra 6.divisjon i 2016 så har laget vært plassert i 5.divisjon.

 

Hjemmelaget MIL

MIL-guttene flyver høyt om dagen og har fått en fantastisk start på sesongen. Vi står med syv seiere på syv mulige kamper og er det eneste laget som står uten tap denne sesongen. Seieren mot Staal 2 på mandag var alt annet enn finspilt, men laget la virkelig ned en strålende innsats som resulterte i tre poeng mot et godt og solid Staal-lag. Vi vant til slutt 3-2 etter scoringer av Steffen Helgeland, Arild Eie og Asgeir Austigard. Fire kamper gjenstår før laget tar ferie og det er tøffe kamper som venter. Tjensvoll er første motstander nå på fredag før Vardeneset 2, Mastra og Vaulen venter. For å kunne holde det momentumet vi nå har fått er det viktig å opprettholde både intensitet og trøkk i spillet vårt. Troppen er bra og det er stor kvalitet i alle ledd, noe både trenere og tilskuere gleder seg over.

Vi ser frem til kampen på fredag og håper at mange kommer å støtte oss også nå. På Jørpeland var det nok over 200 stk. som tok turen fra Tau, mens vi har vært over 100 på hver hjemmekamp denne sesongen. Det er imponerende tall i 5.divisjon, og vi håper at mange kommer mot Tjensvoll. Kampen har avspark klokken 19:00 og blir spilt på Tau Stadion. Som alltid blir det speakertjeneste og åpen kiosk.

Heia MIL!

 

 

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!