VBK 2 borte

Før kampen: Vardeneset BK 2

Det gjenstår tre kamper før A-lag herrer får en velfortjent sommerferie. I en vårsesong hvor vi har vunnet åtte av åtte mulige seriekamper så har det stort sett vært solide prestasjoner hele tiden. Før sommeren nå så kommer likevel utfordringene på løpende bånd og vi har satt oss i en posisjon som gjør at de fleste lagene mobiliserer litt ekstra for å bli det første laget som tar poeng fra MIL. Første utfordrer er Vardeneset BK 2.

 

Hjemmelaget VBK 2

VBK 2 gikk ubeseiret gjennom 5.divisjonspuljen vår i fjor med 23 poeng av 27 mulige. Vi var det ene laget som klarte uavgjort, men vi endte til slutt tre poeng bak på tabellen. Grunnet et A-lagi 4.divisjon kunne ikke laget rykke opp, og dermed var det Tasta som tok opprykket. Denne sesongen har likevel ikke startet like bra, selv om formen er stigende. VBK 2 står med ni poeng på de åtte første kampene og vi må vel kunne si at de har underprestert i forhold til forventningene. Syv av disse ni poengene er kommet de tre siste kampene, og de står nå med to strake seiere. I forrige kamp ble det 8-1 borte mot Finnøy etter tre scoringer av Lucas Sørås, to scoringer av tidligere MIL-spiller Amanuel Kifle og et hver fra Aksel Innvær, Sebastian Sandtorv og Daniel Olsen.

De siste kampene har de stilt med flere spillere fra A-troppen og vi må nok forberede oss på å møte et solid lag på mandag. Det er mye rutine, også i B-troppen sammen med gode solide unge spillere. A-laget til Vardeneset spiller i 4.divisjon og kjemper helt i teten. Troppen er stor og de pleier som regel å involvere de fleste som har vært på benken for A-laget i B-kampene. A-laget tapte i går knepent 1-0 hjemme mot Varhaug, men har også A-kamp igjen førstkommende søndag. Da er det Djerv 1919 2 som kommer til Stavanger.

Vi møtte VBK 2 sist i september 2021. Da endte det 0-0 etter en tett og jevn kamp. Vardeneset er solide fremover og har scoret femte flest mål så langt denne sesongen. De har nok fått dårligere betalt enn forventet og jobber nå med å komme seg oppover på tabellen. Vi vet at motivasjonen for å slå MIL på mandag er stor, så her gjelder det for oss å mobilisere.

 

Bortelaget MIL

Etter spillefri denne uken så venter en ny uke med to kamper neste uke. Først er det nevnte Vardeneset, mens vi tar i mot Mastra fredag om en uke. Vi kommer fra 8-4 mot Tjensvoll sist. En kamp hvor vi ledet hele 8-0 til pause, men hvor vi raknet litt i andreomgang og slapp inn fire mål. Likevel var det flere positive ting å dra med seg fra kampen, og det var ekstra kjekt å se at både unggutten Samuel Mekonnen og comebackkid Ivar Øidvin scoret tre mål hver. Sesongen så langt har gått over all forventning og vi leder serien med seks poeng til Staal Jørpeland 2. Likevel ser vi at Staal ønsker dette opprykket sterkt og stiller gode troppen i alle B-kamper. Derfor er det viktig at vi får med oss de poengene vi kan.

Vi stiller en slagkraftig tropp i mandagens kamp, slik som vi har gjort hele sesongen. Noen forfall er det, men samtidig er det gledelig å se at folk tar opp hansken og leverer gode prestasjoner. Dette gjør oss bedre som lag, og gir oss de ekstra prosentene vi trenger for å vippe kampene i vår favør.

Kampen har avspark klokken 20:00 på Tasta førstkommende mandag.

Kjekt om du tar turen for å støtte oss!

Heia MIL!

 

Madla 2 hjemme

Før kampen: Madla 2

Etter Havdur

Befestet tabelltoppen på Tjelta!

Havdur borte

Før kampen: Havdur