VBK borte

Før kampen: Vardeneset BK

Nedrykket er så godt som gjort, men nå gjenstår det å fremstå på best mulig vis de to siste kampene for sesongen. Første mulighet til dette er borte mot Vardeneset BK i morgen klokken 19:00.

Hjemmelaget VBK

Vardeneset har hatt en god sesong og ligger plassert på 4.plass på tabellen, en plass de vil ligge på etter sesongen er ferdigspilt også. Det er for langt opp, og også god avstand ned. Geir Lunde sine gutter har vært ett av de lagene som slipper inn færrest mål, og står med 15 seiere, 2 uavgjort og 7 tap. De har vært solide på hjemmebane og også bra på bortebane.

Vi møtte laget hjemme på Tau Stadion i juni. Her tok vi ledelsen ved Gustav Stople tidlig, men VBK snudde kampen til 3-1 i løpet av en halvtime. Vi reduserte like før pause, men det ble ingen flere mål og vi tapte 3-2 i en relativt jevn kamp.

De hvite og røde fra Tasta har levert gode prestasjoner de siste kampene og står med syv seiere på de siste åtte kampene. Der har de også slått solide Sola på hjemmebane, så det er ingen lett kamp MIL-guttene står ovenfor på fredag.

 

Bortelaget MIL

Det ser dessverre ut som vi spiller 5.divisjon i 2024 etter at SIF gjorde jobben på mandag. Samtidig må vi erkjenne at vi ikke har vært gode nok til å beholde plassen i en sesong hvor 4.divisjon legges om og spisses ytterliggere. Trenerteamet med Ronny Bruun Hansen i spissen har operert så godt som mulig i en tøff avdeling, men prestasjonene har variert i for stor grad.

Nå handler det om å samle de siste kreftene for å avslutte sesongen på best mulig nivå. At vi spiller 5.divisjon i 2024 er ikke en stor krise for klubben, selv om vi veldig gjerne skulle spilt 4.divisjon. Men jobben inn mot 2024 er allerede startet – og vi skal sammen sette opp et slagkraftig mannskap for å hevde oss på nivået under.

Møt opp i morgen fredag for å støtte oss mot tre nye poeng!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!