VBK hjemme

Før kampen: Vardeneset BK

OBS! Kampen i morgen har avspark klokken 18:00!

Bortelaget Vardeneset BK

I morgen kveld er det duket for en ny hjemmekamp for A-lag herrer når Vardeneset BK gjester Tau Stadion. VBK ligger før kampen på 4.plass med 21 poeng på sine første 11 kamper. Fem av syv seire har kommet på hjemmebane og Geir Lunde sine disipler har sluppet inn femte færrest mål så langt denne sesongen. Vardeneset kommer fra tre strake seiere og har slått Stavanger (2-1), EIK 2 (5-0) og nå sist Hundvåg(6-2). Lagets toppscorer er måltyven Steffen Klemetsen Jakobsen som står med ni mål på åtte seriekamper.

Geir Lunde er som nevnt trener for laget og er inne i sin andre sesong. I fjor endte de på en 5.plass i avdeling 02. Vardeneset har stort sett vært ett lag som har vært å finne på nivå fire, men har ikke klart å ta turen opp etter nedrykket i 2019. Per nå ser det tøft ut også denne sesongen mtp. opprykk, men det er fremdeles lenge igjen av sesongen. Trener Lunde råder over en solid tropp med mye rutine og gode spillere. Mange av disse har spilt på høyere nivå og biter godt fra seg i denne divisjonen. Det blir derfor ikke en enkel kamp for MIL-guttene på fredag, men mulighetene for poeng er absolutt tilstede!

Hjemmelaget MIL

Vi er inne i en tøff periode og står med fire strake tap. Sist kamp ble det 1-6 mot ett veldig bra Rosselandlag. Vi slet i ett par perioder i denne kampen hvor hjemmelaget var effektive, men samtidig viste andreomgangen prov på bedring. Det har vært bra oppmøte på trening og det er tross situasjonen god stemning i gruppen. Vi ligger tross alt på trygg grunn per nå, men det hadde virkelig smakt med en ny trepoenger mot et bra VBK-lag. Det er uten tvil kvaliteter i laget til å klare det, det vet vi rundt, men også spillergruppen og trenerapparatet.

Til morgendagens kamp stiller vi en sterk tropp og håper at mange tar turen for å støtte oss på selveste St. Hansaften. Merk at kampen har avspark klokken 18:00!

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!