VIL hjemme

Før kampen: Varhaug IL

Etter et braktap borte mot Sola sist med 0-10 i sekken, så er det duket for nok en ny tøff kamp hjemme mot Varhaug som ligger på 2.plassen bak Sola.

Bortelaget Varhaug

Varhaug har de siste sesongene kjempet helt i toppen av 4.divisjon og vært nære på opprykk flere ganger. De har også gjort sakene sine veldig bra denne sesongen og ligger på skuddhold med tanke på ett opprykk. Etter 18 spilte kamper ligger de to poeng bak Sola og de er avhengige av seier i morgen for å holde koken i opprykkskampen. Sola står med ett tap så langt denne sesongen – og det var mot nettopp Varhaug på hjemmebane. Det er altså en veldig tøff kamp vi står ovenfor i morgen.

Samtidig viste vi i vårens oppgjør at vi kunne hamle opp med de grønne fra Jæren. Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 etter 34 minutter ved Eirik Bergli, men vi utlignet 12 minutter etter pause ved Vegard Aas. Men langt inne i overtiden fikk Varhaug frispark som til slutt endte i mål etter en avslutning fra Roderick van Iwaarden. Surt for MIL, etter en solid innsats gjennom samtlige 90 minutter. Men vårens oppgjør bør gi oss motivasjon og tro på at vi kan få til noe hjemme på Tau i morgen!

Hjemmelaget MIL

Vi har så langt i høst spilt fem kamper. To av disse har endt med seier, en uavgjort og to tap. Som nevnt i innledningen endte det 10-0 i forrige kamp mot Sola etter at vi møtte et helt klart mye bedre lag. Sola har sett veldig bra ut – spesielt i høst, men det er aldri gøy å tape med store siffre. Samtidig er det “kun” tre poeng tapt mot laget som topper tabellen og vi har fulle muligheter til å nullstille inn mot morgendagens kamp.

Enkelte har slitt med sykdom gjennom denne uken og kjemper en kamp mot klokken, men vi vil uansett stille et slagkraftig lag som skal by Varhaug på problemer.

Kampen har avspark på Tau Stadion i morgen klokken 19:00!