VIL borte

Før kampen: Varhaug IL

I morgen venter det en ny tøff kamp for A-lag herrer når vi tar turen til Jæren for å møte solide Varhaug. Det er ingen tvil om at nivået er et kraftig steg opp fra i fjor og lag som Randaberg, Sola og Varhaug er solide motstandere som alle ønsker å ligge i toppen.

Hjemmelaget Varhaug

Varhaug har fått en god åpning på årets sesong og står med 10 poeng av 12 mulige etter sine fire første kamper. Laget har slått Brusand (7-0), EIK 2 (3-0) og Hundvåg (0-7), mens det ble uavgjort borte mot Stavanger IF (2-2). Laget trenes av Simon Sæternes Stapnes og han rår over en solid stall, med gode fotballspillere. Laget har i mange år levert solide resultater, men opprykket til tredjedivisjon har uteblitt. I fjor ble det en andreplass, mens det ble en tredjeplass i 2021, fjerdeplass i 2019 og andreplass i 2018.

De grønnkledde fra Jæren kommer fra en solid 7-0 seier borte mot Hundvåg, en kamp som inneholdt syv forskjellige målscorere. Nyankomne Eirik Bergli fra Klepp er lagets toppscorer i serien med fire mål, men det er mange som allerede har tegnet seg på scoringslisten. Det har blant annet solide Roderick van Iwaarden, Ovar Undheim Høyland og Rune Torland Mjåtveit gjort. Sammen med Narve Bø utgjør disse en god rutine, ispedd en ellers solid og jevn tropp. Laget ønsker nok å kjempe helt der oppe i år også, og det har de også stallen til å gjøre.

Det blir en tøff, men kjekk test for MIL sine gutter som tar turen til Jæren i morgen.

 

Bortelaget MIL

MIL kommer fra to strake tap mot Randaberg (0-1) og Sola (2-3). To kamper hvor vi har vist at vi henger godt med selv de beste lagene i avdelingen, men hvor motstanderlagene har trekt det lengste strået. Det håper vi å snu i morgendagens kamp mot Varhaug. Vi vet at vi møter en tøff motstander, men vi vet også at vi kan skape trøbbel for jærlaget hvis vi er på vårt aller beste.

Vi gleder oss til å ta turen til Varhaug for å måle krefter, og håper at du tar turen ut for å støtte oss!

Kampen har avspark klokken 18:00 på Varhaug kunstgress.

Heia MIL!

Etter Sola 2

Tilbake på vinnersporet – og masse mål på Tau Stadion!

Sola 2 hjemme

Før kampen: Sola 2

Tusen takk

Strålende vær, strålende stemning og mange deltakere!