Brage Woie
Samuel Spørkel
Ivar Øidvin

Første omgang

MIL startet med lite initiativ i starten av kampen og kom til et par dødballer som vi ikke klarte å skape noen farligheter på. Hjemmelaget kom bedre med i kampen etter de første 10 minuttene og fikk også kampens første store mulighet etter 17 minutter, men Magnus Mæland vartet opp med en flott redning. Frøyland tok over banespillet etter sjansen, men skapte ikke de store mulighetene.

Etter 32 minutter dro Frøyland seg til slutt gjennom og fikk avsluttet fra 16 meter. Magnus hadde en ny flott redning, men på returen dukket Frøylandspiller Ørjan Karlson opp og satte inn 1-0. Kampen fortsatte å være jevn etter scoringen, men mot slutten av omgangen fikk MIL to gode muligheter. Først etter en flott prestasjon av Ivar Øidvin som ble hindret av keeper, og deretter ved Simen Løge som også ble hindret av keeper. Dermed stod det 1-0 til hjemmelaget til pause.

Andre omgang

Andre omgang startet litt som første startet med et MIL-lag som tok initiativet med ball uten å skape de store mulighetene i innledningen. Frøyland fikk frispark i farlig posisjon etter 60 minutter, men vi fikk reddet unna både første og andre forsøk. Like etter fikk vi en ny stor mulighet og denne gangen var det vi som hadde frispark i farlig posisjon. Steffen Helgeland fikk stusset ballen videre, men headingen til Ivar Øidvin gikk like over mål. Like etter hadde vi også en strålende mulighet, men også avslutningen til Sigurd Kleven snek seg like over mål.

Etter 68 minutter fikk en Frøylandspiller direkte rødt kort etter han kom alt for sent inn i en duell med Magnus Mæland. Frøyland fikk likevel en god mulighet etter 73 minutter, men avslutningen gikk utenfor. MIL tok naturlig nok over banespillet etter det røde kortet og vi fikk flere gode dødballmuligheter som ikke resulterte i scoringsmuligheter. Etter 85 minutter fikk vi endelig uttelling! På en dødball endte Asgeir Austigard på bakre stolpe og satte inn ballen i mål til 1-1. Ett veldig fortjent mål.

Etter 89 minutter kontret hjemmelaget på flott vis, men avslutningen endte utenfor målet til Magnus Mæland. Like etter sjansen så var det MIL som var frempå. En lang ball ble slått opp og ett fantastisk samspill mellom Asgeir, Ivar og Samuel endte i mål. Alene med keeper gjorde han ingen feil og MIL hadde snudd kampen. Spesielt skryt også til Ivar Øidvin som dro frem en fantastisk assist.

Frøyland klarte ikke skape noe mot slutten av kampen og en fantastisk innsats førte til en etterlengtet 3-poenger!!