Håndball g9j9

Full aktivitet forrige søndag!

Det er utrolig gøy å se alt livet som er på flatene våre om dagen, og det er bra trøkk i forskjellige avdelinger!

Forrige søndag var det aktivitet inne i Tau Aktivitetshus og ute på banen vår. Utendørs inviterte MIL J15 til en liten turnering på kort varsel, og det var utrolig gøy å se oppslutningen. Høle, Staal og Forus og Gausel møtte opp og vi fikk kjekke kamper på anlegget. Stor skryt til Odd Einar Værvågen, Therese Breivik og Siv Karin Holta Tytlandsvik for å arrangere turneringen. Veldig kjekt initiativ som vi håper blir gjentatt. Jentene hadde en kjempedag, med åpen kiosk og god stemning!

Inne i Tau Aktivitetshus var det for andre helg på rad håndballturnering for jenter 9 og gutter 9. Her var det mange lag som kom inn og vi hadde besøk av SIF, Viking, KFUM, Hundvåg og Hjelmeland. Veldig kjekt å se den store aktiviteten i håndballgruppa og spesielt 9-åringene. Følgende har ildsjel Midhat Syed å si om håndballsesongen:

Og kjappere en Usain Bolt er håndballsesongen ferdig! I de siste par ukene har miniene, G9 og J9 alle hatt deres siste turneringer med mye moro, snop, og kjempe lagspill! For en herlig (og gæren!) gjeng 🤩 Gleder oss til neste sesong allerede! Hvem er best? MIL! 🤾‍♀️🤾 God påske fra barnehåndball-gjengen 🐣☀️😎

 

Vidar 2 hjemme

Før kampen: FK Vidar 2

Knut Foldøy

Knut Hoås Foldøy fratrer som rollen sin som A-lagstrener for MIL Herrelag

Årsmøte 2023 – flyttes til 30. mars!