Foto: Sunde IL

God start på sesongen for utviklingslaget!

Nytt for året er vårt eget utviklingslag på herresiden som hadde sesongstart i går. Laget ledes av Alexander Aukland Schmidt som har med seg Kristian Rasmussen som assistenttrener. De sesongstartet borte mot Sunde 2 i 7.divisjon med følgende tropp:

Philip Holstein
Lars Gjeteskjær
Sigurd Kleven
Josef Haaland
Eskil Tvedt Skappel
Tobias Bull
Trym Jørgensen
Amund Nyhammer Hosøy
Alv Martin Ur
Eirik Horve
Christian Kvame
Henrik Egeland Staurland
William Helmikstøl
Gustav Stople
Jøran Yoon Tytlandsvik Barka
Lars Mæland
Linus Kipperberg Kleppa

Sunde 2 endte i fjor midt på tabellen i 7.divisjon og det var en spent gjeng som var usikker på hvordan kvaliteten på motstanderen var. MIL tok initiativet fra start av og det tok ikke mer enn 6. minutter før 14 år gamle Gustav Stople sendte oss i føringen. 2-0 kom fire minutter senere og igjen var det unge Stople som var på plass. Målene kom som perler på en snor og 3-0 kom etter 13 minutter ved Lars Mæland, 4-0 etter 15 minutter ved Jøran Yoon Tytlandsvik Barka og 5-0 etter 18 minutter ved Eskil Tvedt Skappel.

Selv om MIL fortsatte å ha initiativet i kampen så måtte vi vente til overtiden i 1.omgang før 6-0 kom. Denne gang ved Sigurd Kleven som er tilbake i grønt og hvitt! Med 6-0 til pause så ble andreomgangen en transportetappe for oss og vi fikk også satt tre mål i denne omgangen. Ett ved Lars Mæland, ett ved Trym Jørgensen og ett ved Eirik Horve. Dermed endte det solid 9-0 i seriestarten for MIL sitt utviklingslag i 7.divisjon. Noe som utrolig nok ikke holdt til førsteplass på tabellen, men en andreplass på et mindre scoret mål enn Madla 4 som vant 10-0 første kamp.

Neste kamp for laget er hjemme mot Randaberg 3 førstkommende tirsdag klokken 20:00 på Tau Stadion!

Bra jobbet gutter, og HEIA MIL!

Hundvåg borte

Før kampen: Hundvåg FK

Etter kamp mal

Imponerende seier borte mot Buøy!

Buøy borte

Før kampen: Buøy IL