MIL starter opp Idrettsfritidsordning (IFO) fra høsten 2022 og det skal være et fullverdig tilbud etter skoletid for barn i barneskolealder.  På denne siden vil du forhåpentligvis få svar på de spørsmålene du lurer på. Hvis du likevel ikke skulle få det, så ta kontakt med oss!

Målet vårt med IFO`en er å kunne gi barn i barneskolealder et godt og sunt alternativ etter skoletid. Dette er et tilbud som hvor vi skal ha en stor bredde i aktiviteter og det stiller ingen ferdighetskrav for å bli med, men dette skal være et tilbud for alle. Vi skal legge til rette for at hver enkelt skal oppleve mestring og det er viktig for oss at barna skal trives.
Vi legger stor vekt på holdninger og fair play og er opptatt av at barna skal utvikle sosiale ferdigheter og ta med seg en god kompetanse i dagliglivet.

Antall voksne ledere som er tilstede styres av hvor mange barn som er tilstede hver dag, men vi heller ha for mange ledere - enn for få.

 

Hvem er tilbudet for?

Tilbudet er for barn i barneskolealder, fra 1. klasse - 7. klasse.

 

Åpningstider

Vi åpner når skolen slutter på dagtid;
Mandag: 12:15 - 16:30
Tirsdag: 13:00 - 16:30
Onsdag: 13:00 - 16:30
Torsdag: 14:00 - 16:30
Fredag: 13:00 - 16:30

 

Pris (Betaling fra 20.august - 20.mai)

1 dag pr. uke: 700,- kr mnd. (Inkl. mat og 25% rabatt på idrettsskole i høstferien, vinterferien og første uke i sommerferien)

2 dager pr. uke: 1.400,- kr mnd. (Inkl. mat og 25% rabatt på idrettsskole i høstferien, vinterferien og første uke i sommerferien)

3 dager pr. uke: 2.000,- kr mnd. (Inkl. mat og 50% rabatt på idrettsskole i høstferien, vinterferien og første uke i sommerferien)

4 dager pr. uke: 2.400,- kr mnd. (Inkl. mat og 50% rabatt på idrettsskole i høstferien, vinterferien og første uke i sommerferien)

5 dager pr. uke: 2.700,- kr mnd. (Inkl. mat og gratis idrettsskole i høstferien, vinterferien og første uke i sommerferien)

Det gis 25% rabatt søskenmoderasjon.

 

Påmelding

Først-til-møllaprinsippet gjelder, og påmeldingen er bindende. Fristen for påmelding er 08.05.2022.

Du melder på ditt barn her: Påmeldingsskjema

 

Oppsigelse

Det er bindende påmelding i IFO. Det betyr at plassen på sies opp skriftlig hvis den ikke skal benyttes lenger. Skriftlig oppsigelse sendes til rbh@midtbygdens.com. Oppsigelsestiden er 2 måneder fom. første hele måned*.

* 1.klassingene har ikke oppsigelsestid første halvår.

 

Endring av plass

Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder. Hvis en vil øke plasstørrelsen gjelder det som påmelding til en større plassdel og påmeldingsreglene gjelder.

 

Levering og henting

Vi vil i starten hente de yngste barna på Tau Skole og Tryggheim Strand i skolegården å følge de til Tau Aktivitetshus.
Gi alltid beskjed til en voksen om at dere tar barnet med dere. Dette gjelder spesielt når barna er ute. Også fint om vi får beskjed hvis det er andre personer som skal hente barnet enn de som vanligvis henter.

 

Hvor

IFO`en vil foregå i Tau Aktivitetshus sentralt på Tau. Mye av aktiviteten vil foregå inne i hallen og ute på anlegget til Midtbygdens Idrettslag, men vi kan også dra ut på diverse utflukter i nærområdet.

 

Fravær og fri

Det er viktig at dere gir beskjed til oss hvis barnet skal ha fri eller er sykt. Enten via vår Spond-gruppe eller på telefon 984 73 867. Flott om vi får beskjed innen kl 12 samme dag. Vi følger opp fraværet og tar kontakt med de foresatte til de som ikke har kommet til avtalt tid. Vi sender ikke barn hjem/avgårde uten beskjed fra en voksen. 

 

Mat og drikke

Vi er opptatt av at barna skal få et tilbud om sunn og god mat og vil ha frukt tilgjengelig gjennom dagen. I tillegg vil barna få tilbud om brødmat foruten om onsdagen når vi har en egen varmrett. Barna trenger altså ikke smøre med seg mat til IFO.

 

Utstyr

Alle skal ha med skifteklær og regnjakke, innesko og treningsklær.

 

Ferier og fridager

Vi viser til årshjulet vårt som ligger som vedlegg her. Men vi har åpent alle planleggingsdager og også i høstferien og vinterferien.

 

Eksempeluke

Eksempel på hvordan en uke hos oss kan se ut:

Lekser

Vi legger opp og oppfordrer til at barna kan gjøre lekser mens de venter på mat og trening. De ansatt er behjelpelige når det er nødvendig. Arbeidet med lekser foregår i et eget lokale som er skjermet fra de andre barna som ikke ønsker å benytte seg av leksetilbudet. Det er opptil foreldrene om dere ønsker at vi skal følge opp deres barn med lekser. Send en mail til rbh@midtbygdens.com om dere ønsker oppfølging på lekser. Vi kan ikke love en pedagog, men vi skal bidra så godt som vi kan.

 

IFO-ledere

IFO vil bli ledet av Ronny Bruun Hansen og han har også ansvar for oppfølging av de andre lederne.

 

Spørsmål? 

Ta kontakt med Ronny Bruun Hansen på mail; rbh@midtbygdens.com eller telefon 984 73 867.